Teamindeling 2014-2015 meisjes

2 juli 2024

De indeling van de meisjesteam voor seizoen 2014-2015 is bekend.

Selectieteams
De Technische Commissie (TC) heeft zich de afgelopen maanden, in goed overleg met coaches & trainers, bezig gehouden met de voorselectie en samenstelling van de selectieteams. Uit de voorselecties is de uiteindelijke selectie bepaald voor het 1e jeugdteam. De trainer/coach van het selectieteam heeft, samen met de Hockey Commissie, de definitieve selectie bepaald. De selectieteams zijn: MA1, MB1, MB2, MC1, MC2, JA1, JB1, JC1

 

Indeling niet-selectieteams
Spe(e)l(st)ers die niet zijn uitgenodigd voor een selectieteam worden, zoveel als mogelijk, naar sterkte ingedeeld. Hiervoor zijn de afgelopen weken trainingen georganiseerd voor de lijnen waar dat nodig was en heeft de Technische Commssie inloopsessies georganiseerd voor coaches & trainers. Op basis van die resultaten is een advies uitgebracht en zijn de definitieve teamsamenstellingen bepaald.


Tweede jaars meisjes E
De 2e jaars meisjes E worden na periode 1 (oktober) heringedeeld om tot goede aantallen per team te komen. Dit heeft te maken met de instroom van nieuwe leden. ME5 bestaat daarom tot aan de herfstvakantie uit 12 meiden. Dit zijn 7 ervaren en 5 beginnende hockeysters. De ervaren hockeysters spelen gedurende periode 1 elke week mee in de competitie. Het team wordt wekelijks aangevuld met 2 tot 3 beginnende speelsters.

Wij danken de TC en trainers voor het volbrengen van deze enorme klus.

De indeling voor de meisjes kun je vinden in de bijlage onder aan deze pagina.

 

Mochten er vragen zijn over de indelingen dan kun je altijd contact opnemen met de jeugdcommissie via [email protected].

 

 

Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie en tot volgend seizoen.

 

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie RHC


 
Bijlage