Nieuwsitems WK t/m november 2013

11 november 2024Ik hoop dat de WK-info op de RHC-site u een goed beeld geeft wat allemaal op en rond onze hockeyvelden gaat gebeuren.
Als er vragen zijn dan kunt u mij altijd benaderen via [email protected] of telefonisch via 06-41311773.
Namens de RHC WK2014 Commissie - Pieter van Meeteren


November 2013: Overzicht deelnemers WK-clubdag 1 juni 2014
http://www.rijswijkschehc.nl/files/nieuws/Namenlijst%20gereserveerde%20wk%20kaarten.pdf

De stand van zaken met de inschrijving van de kaarten voor de RHC Clubdag (1 juni 2014) tijdens de WK2014 is dat wij per 12 september 421 volwassen kaarten en 180 jeugdkaarten hebben verkocht. In totaal hebben we 500 kaarten in 1 vak en nog 120 kaarten in een ander vak aan de overzijde in het stadion.
- We zijn dus uitverkocht, wie nu nog kaarten wil, komt op een reservelijst, voor als mensen hun reservering terug trekken.
- Wegens grote belangstelling, zit een gedeelte van de gereserveerde kaarten aan de korte zijde aan de overkant.
- Als je naam op de lijst staat (zie bijlage op rhc site), betekent dit dat je kaarten hebt gereserveerd. Informatie over de betaling volgt nog.
- Als men nog wil inschrijven denk aan de leeftijd van kind van volgend jaar en het formulier moet worden geprint, ingevuld en opgestuurd (niet per e-mail!). Nieuwsitem inschrijving met inschrijfformulier.


Oktober 2013: RHC - WK in de krant
 
27 september 2013: Business Club Toernooi

Zoals jullie hebben gemerkt, is het ‘WK hockey 2014-seizoen’ op onze club gestart. Een seizoen dat in het teken zal staan van diverse evenementen in aanloop naar het wereldkampioenschap hockey, dat in de zomer van 2014 in Den Haag (ADO-stadion, Plein) zal plaatsvinden.

Op RHC worden verschillende evenementen georganiseerd voor uiteenlopende groepen: het D&E jeugdtoernooi, het NK hockeytechniek, het HockeyGolftoernooi, het Expattoernooi. Maar ook aan de sponsoren is gedacht: het Business Club Toernooi!

Dit ‘sponsorentoernooi is een evenement tussen hockeyclubs uit de Haagse regio. Tijdens drie avonden: 31 oktober, 17 april en 5 juni komen teams bestaande uit clubsponsoren van de verschillende hockeyverenigingen tegen elkaar uit. Tijdens deze avonden worden er korte wedstrijden van een half uur, 7 tegen 7 op een half veld, met keeper gespeeld. Als afsluiting van het toernooi volgt een gezamenlijk bezoek aan een WK2014-hockeywedstrijd in het ADO stadion op 5 juni 2014.

Het doel van dit toernooi is dat sponsoren van verschillende hockeyverenigingen elkaar kunnen ontmoeten. Hierdoor kunnen waardevolle nieuwe relaties en netwerken ontstaan die van belang zijn voor het succes van bedrijven. Het hockeyspel is natuurlijk ook belangrijk, maar in dit geval staan netwerken en gezelligheid voorop. Daarom wordt elke avond afgesloten met een hapje en een drankje en ruim voldoende gelegenheid om nader kennis te maken met elkaar. Het hapje zal verzorgd worden door M restaurant en het drankje door Wijnheren.

Voor de organisatie van dit evenement wordt een bijdrage van € 150,- euro per deelnemer gevraagd als tegemoetkoming in de kosten. Voor dit bedrag krijgt u dus 3 avonden hockeyplezier, toegang tot een waardevol netwerk en een afsluitende bijeenkomst in het ADO-stadion tijdens de wereldkampioenschappen.

Als RHC willen wij uiteraard ook een team samenstellen! Hierbij roepen wij sponsoren op om mee te doen aan dit toernooi. We hebben veel hockeyende sponsoren en met deelname kan RHC een prachtig team meenemen naar dit toernooi. Zo kunnen we de omliggende grote hockeyclubs laten zien dat ook RHC een geweldig sponsorteam heeft waar ze niet omheen kunnen!

Er zijn al enkele aanmeldingen voor het team, maar we zoeken nog aanvulling. Kunt u ons op korte termijn laten weten of u interesse heeft? Aanmelden kan via [email protected] of [email protected]of bellen met Harald Hilbelink (06-21262080).

Extra informatie:
· Het HDM team staat onderleiding van oud international en meervoudig Olympisch kampioen Wouter van Pelt!
· Er komt nog een aparte website voor deze unieke "Haagse hockey business club” en Linkedin groep!Augustus 2013: RHC-WK ambassadeur in de pers
De voorbereidingen voor het WK2014 hockey gingen afgelopen weken gewoon door. Deze maand een interview met Pieter van Meeteren in hockey.nl en ook De Telegraaf besteedde aandacht aan het komende wereldkampioenschap, klik hier.30 mei 2013: Business Club Toernooi

In aanloop naar het WK Hockey 2014 organiseren de verschillende hockeyverenigingen in samenwerking met Rabobank Den Haag het komende jaar diverse evenementen om er een compleet hockeyjaar van te maken.

Tijdens het Ondernemersplein is dinsdagavond 28 mei op het Plein in Den Haag een kick off van het Business Club Toernooi (BCT) gehouden, waar alle hockeyclubs door middel van demonstraties zichzelf konden presenteren. Ook RHC heeft zich daar laten zien en heeft een spetterende demonstratie hockey gegeven!
Het BCT is een sportief netwerkevenement gericht op contacten leggen tussen sponsoren van hockeyclubs. Door het BCT kunnen sponsoren op sportieve wijze hun contacten in de regio verbreden.
 
RHC is voornemens om met een aantal sponsors een team te vormen en deel te nemen aan dit toernooi (datum nog niet bekend). Bent u sponsor en lijkt het u leuk om voor 1 keer met een team deel te nemen aan dit toernooi? Geeft u zich dan op bij de WK2014-commissie: [email protected]. Ook voor meer informatie kunt via dit mailadres terecht.

 
Rijswijkse krant 24 april 20148 april 2013: presentaties RHC-WK commissie en KNHB Jelle Sprée

Een grote opkomst met ongeveer 65 leden, ouders en sponsoren. Op maandag 8 april 2013 werd een informatiebijeenkomst gehouden over de activiteiten op en rondom het WK die door onze club worden georganiseerd. "Er staan een aantal grote evenementen op het programma zoals een HockeyGolfToernooi, Expattoernooi, KidsCity en clinics voor de jeugdleden”, aldus Pieter van Meeteren, voorzitter van de RHC-WKcommissie. "Wij kunnen dit natuurlijk niet alleen doen, daar hebben wij hulp van vrijwilligers bij nodig”. Binnenkort komen alle vacatures op de website te staan en hopen wij hiermee veel vrijwilligers te werven!

Ook met de clinics die onder leiding van Ivo Caminada worden georganiseerd krijgt de hockeybeleving bij RHC meer gevoel. "Jeugdleden van ons en andere verenigingen leren hier iets van en hebben een gezellige dag, daarnaast kunnen de trainers hier weer van leren! Tweeledig dus ...”

De presentatie van de RHC-WKcommissie staat hieronder als filmpje en ook de presentatie van de KNHB kan je bekijken. Meer informatie over het WK kun je de komende week hier vinden. Hou de site dus goed in de gaten!

Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: [email protected]

RHC WK Hockey 2014 presentatie 8 april 2013 from Marc Krisman on Vimeo.


KNHB presentatie, Jelle Sprée: klik hier.


Hockeyjournaal haaglanden, mei 2012:Presentatie WK hockey 2014, gehouden door voorzitter Geert-Willem van Weert op 10 maart 2012: klik hier.

WK Hockey 2014 in Den Haag - "Wij zijn RHC: wat doen wij?" from Marc Krisman on Vimeo.the Rijswijksche Hockey Club RHC looks to the Hockey World Championship in The Hague in 2014 from Marc Krisman on Vimeo.


WK2014 proeverij - 1 aprilgrap

1 april op RHC from Marc Krisman on Vimeo.


Van de voorzitter Rijswijk Relaas 13 maart 2012
Wat ook geslaagd was, was de Come together borrel. Er was een behoorlijke groep mensen naar de club gekomen om met elkaar een borrel te komen nemen. Ondertussen voor ons een mooie gelegenheid om te vertellen waar de club staat en waar we ons mee bezig houden. Een belangrijk onderwerp is het WK2014. De KNHB heeft met de gemeente Den Haag kans gezien het WK hockey voor heren en dames in 2014 naar Den Haag te halen. Dit wordt een groot evenement. De bond wil stevig uitpakken en heeft de verenigingen in de omgeving uitgedaagd om mee te doen.

Uiteraard nemen we deze uitdaging aan. Behalve het WK worden er ook andere toernooien gehouden en er worden activiteiten voor kinderen op de verenigingen georganiseerd. Tijdens het WK zijn er 600 vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Ook hiervoor zullen de verenigingen gevraagd worden om mee te doen. Wij zouden het geweldig vinden als de Rijswijksche Hockey Club nauw betrokken is bij de organisatie van het WK.

Ons complex ligt vlak bij het ADO stadion waar de wedstrijden gehouden worden. Wij denken dan ook uitstekende faciliteiten te kunnen bieden als trainingscomplex voor één van de deelnemende landen. Vereiste is dan dat op ons complex een waterkunstgrasveld wordt aangelegd. Onze velden 1 en 2 zouden volgens planning in de zomer van 2013 vervangen worden.

Op dit moment overleggen we met de gemeente wat het consequentie zou zijn wanneer in de geplande vervanging een waterveld wordt voorzien. Aangezien een waterveld voor ons ook een sportieve meerwaarde betekent, zou dit een mooie gelegenheid zijn om aan te grijpen.