RHC Clubdag WK2014: 1 juni '14

28 mei 2024
Komende zondag is het dan zo ver. Wij gaan als RHC met 650 mensen naar de WK toe. Hierbij nog even een update voor zondag.

 


Kaarten

Er zijn helaas geen kaarten meer beschikbaar via RHC. Wij hebben 650 kaarten besteld en verkocht en er zijn ook geen kaarten meer terug gekomen van Meisjes B1 die op zondag de Super-B finale moeten spelen.

 


Wedstrijden

De kaarten geven toegang voor de gehele dag waarbij er een gereserveerde plaats is in het Kyocera stadion. Het hoogtepunt is natuurlijk de wedstrijd van de Nederlandse mannen om 16.00 uur tegen Argentiniƫ.

 


Fietsen

Parkeren met de auto rond het stadion is mogelijk, maar men moet dan wel met een pendelbus van het parkeerterrein naar het stadion. Dus met de fiets gaan is veel gemakkelijker. Veel mensen gaan al in de ochtend op eigen gelegenheid naar het stadion, maar voor wie het willen, kunnen we ook met een groep gaan fietsen. Hiervoor zijn een paar spelregels:

- Verzamelen op RHC om 11.45 uur en vertrek om 12.00 uur
- Ouders zijn zelf verantwoordelijk voor het fietsen van hun kinderen
- De normale verkeersregels zijn gewoon van toepassing ook al zijn we met een grotere groep
- Op RHC zijn die dag ook clinics; als iemand nog vooraf mee wil doen aan de clincs, dan aanmelden via de site. Door deze clinics kunnen we niet voor vertrek gebruik maken van de velden. Graag rekening houden met onze gasten voor de clinics.

 


Tot zondag!