Jeugdkamp: inpaklijst en tijden

20 mei 2024

Lees hier het meest recente nieuws over het Jeugdkamp, dat volgende week al van start zal gaan!

Het Jeugdkamp is erg populair dit jaar! Hoe weten we dit? Er zijn zo veel aanmeldingen dat we over de capaciteit van het kamp heen zijn. Dit betekent dat we voor het eerst sinds jaren weer met een wachtlijst moeten gaan werken.


Inleveren bagage

Op woensdagavond 28-mei om 19.00 uur moet alle bagage op RHC ingeleverd worden.

Let bij het inpakken van de bagage op de meeneemlijst die hieronder gepubliceerd is.


Belangrijke tijden
Er wordt donderdagochtend vroeg verzameld, nl. om 8:00 uur. De bussen zullen vertrekken om 9:00 uur.

We verwachten dat de bussen zaterdagmiddag om 16:00 uur weer op de club zullen arriveren. Vertrek naar huis is dan om 16:30 uur.


Meeneemlijst
Voor de lijst van spullen die meegenomen moeten worden, klik je op

http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/meeneemlijst.pdf


Inschrijvingen en betaling

De lijst met inschrijvingen tot 18 mei 2014 is te vinden door te klikken op

http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/kamp_per_18052014.pdf

Deze lijst is gesorteerd op twee punten; (1) team en vervolgens op (2) achternaam. Deze sortering heeft op geen enkele wijze te maken met de volgorde van de wachtlijst of de datum van inschrijving en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

In bijlage met de lijst met inschrijvingen zijn alle betalingskenmerken verwerkt. De inschrijving is compleet na volledige betaling van EUR 105,- aan de Rijswijksche H.C. Wij verzoeken u om vóór zondag 25 mei te betalen zodat we op tijd alles kunnen regelen.

Het volledige bedrag is over te maken:

- Rijswijksche Hockey Club

- Rabobank 16.68.95.709 (IBAN NL66RABO0166895709)

- o.v.v. Jeugdkamp, naam kind, betalingsnummer en lidnummer (zie hiervoor dus de bijlage)

Let op: Zonder de betalingskenmerken kan de betaling niet aan de inschrijving gekoppeld worden. Bij meerdere kinderen s.v.p. alle betalingskenmerken vermelden.


Afzeggen

Het afzeggen zo kort voor het kamp hebben we liever niet. Mocht je nu toch niet mee kunnen dan horen we graag de reden waarom er afgezien wordt van deelname. Het is aan het bestuur en het JOC om te beoordelen om de reeds gemaakte kosten te verhalen op de afzegging.


Update wachtlijst

Helaas is de wachtlijst na enkele jaren van afwezigheid weer terug, gezien de enorme populariteit van het jeugdkamp (zie hiervoor onderaan op de bijlage). Net als de inschrijvingslijst is de volgorde van de wachtlijst opgebouwd op volgorde van binnenkomst van de aanmelding op het opgegeven postadres.

In aanloop naar het jeugdkamp zien we dat sommige deelnemers die reeds zijn ingeschreven toch niet mee kunnen. Hierdoor komen er verschuivingen van de wachtlijst naar de aanmeldingenlijst. Ouders van de leden die verplaatst worden van de wachtlijst af, krijgen hierover altijd telefonisch bericht.


Mocht je dus op de wachtlijst staan, is er dus nog een kans dat je mee kan. Voor vragen kun je contact op nemen via [email protected] of ons aanspreken op de club.


Leiders gezocht!!!!

Ben je senioren lid? Dan bestaat er de kans om deze onvergetelijke belevenis ook mee te maken! Heb je zin om drie dagen lang aan een waanzinnig uitputtingsslag mee te doen? Schrijf je nu in!

Het RHC Jeugdkamp heeft een lange geschiedenis en veel leden, die op Rijswijk zijn geweest, kunnen er over mee praten. Vraag een willekeurig senioren lid over een anekdote uit een jeugdkamp en je krijgt een avondvullend monoloog voor je kiezen. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om dit zelf mee te maken!

Heb je je nog steeds niet ingeschreven, doe dit dan zo snel mogelijk via [email protected] of geef je op bij Jessica van Beijeren Bergen Henegouwen.

 

Sportieve groet,

 

Het Jeugdkamp Organiserend Comité

- Remco van Oyen

- Lotte Werter

- Geert-Jan Dickhoff

- Jessica van Beijeren Bergen Henegouwen