MB1 levert unieke prestatie

13 mei 2024

Meisjes B1 heeft het echt geflikt! Afgelopen zaterdag was het feest voor de meiden van Maarten en Ivo. Meisjes B1 heeft zich zaterdag na het gelijkspel tegen Castricum definitief geplaatst bij de eerste twee in hun Super B poule. Met nog één wedstrijd te gaan (aanstaande zaterdag 17 mei thuis tegen De Gooische HC) zijn de meiden niet meer in te halen.

Door deze plaatsing mogen de meiden meedoen aan het Nederlands kampioenschap van de Super B.

Deze Super B finaledag is op 1 juni in Almere. Hier zullen de meiden van MB1 dan de strijd aangaan met zeven andere teams uit Nederland met als inzet de felbegeerde Super B cup.

Deze prestatie is echt uniek te noemen. In het 83-jarig bestaan heeft er nog nooit een team van RHC landelijk gespeeld. Daar is MB1 vorig jaar mee begonnen en nu is het zelfs gelukt om in deze landelijke poule bij de eerste twee te eindigen. Maarten en Ivo, jullie hebben het geflikt met de meiden. PROFICIAT met dit geweldige resultaat. We zijn allemaal zeer trots op jullie.

Iedereen die MB1 heeft geholpen om deze unieke prestatie neer te zetten worden namens de meisjes van MB1 heel hartelijk bedankt.


En nu: op naar de finale op 1 juni in Almere.

Maar eerst speelt MB1 aanstaande zaterdag 17 mei om 12:30 uur nog thuis tegen Gooische HC. Kom allemaal kijken, want MB1 heeft het verdiend!!