Foto's huldiging zaalkampioenen

17 februari 2024

De zaalcompetitie 2012-2013 is voor de teams van de Rijswijksche Hockey Club (RHC) wederom heel succesvol verlopen. Van de 47 deelnemende teams werden er liefst 12 kampioen, 10 tweede en 3 derde in hun poule. 53% van de teams eindigt bij de eerste 3; een geweldige prestatie.

Bij de jeugd waren er kampioenschappen voor MA1, JA1, MB4, JB12, JC1, MC2, MD3, JD12, JD2 en ME3. Sommige teams werden ruim tevoren kampioen, andere moesten er tot het laatst voor knokken om de benodigde punten binnen te slepen. Zo stond Meisjes A1 met 5 punten achterstand op de nummer 1 uit de poule. In de laatste 2 wedstrijden moesten dus winst behaald worden. De eerste wedstrijd werd gewonnen en in de 2ewedstrijd stonden de meiden al heel snel met 1-0 voor. In de Schilp volgde een spannend half uur en groot was de vreugde bij het eindsignaal met deze stand: het kampioenschap in de sub-top was binnen.

In de seniorenlijn behaalden de gelegenheidsteams Heren 2 en Heren 3 het kampioenschap. Dit laatste team was al na vier speeldagen ongeslagen kampioen.

Afgelopen zaterdag zijn alle zaalkampioenen in het zonnetje gezet tijdens een huldiging in het clubhuis. Daarmee werd het zaalseizoen afgesloten. Hopelijk weten alle teams deze successen in het tweede deel van de veldcompetitie, die op 9 maart weer begint, een vervolg te geven.

Huldiging met lekkere taarten van Bakkerij Bosman, zie gauw alle foto's:

Uitleg bij "mijn album"
Klik rechts op de foto en je krijgt 'm groter te zien in het midden. Wil je de foto downloaden, klik dan nogmaals op de grote foto in het midden. Je moet je hiervoor wel aanmelden (gratis). Je krijgt dan het volledige bestand te zien en kan dat met de rechter muisknop downloaden ('bestand opslaan als').


16 februari 2013 - huldiging zaalkampioenen 2012 - 2013: Klik hier