Feestjes op de club

6 mei 2024
Onze club is de laatste jaren hard gegroeid, dat kan bijna niemand ontgaan zijn. En dat vinden wij fijn, want het motto is natuurlijk ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugde’.
Dat hebben we de laatste jaren ook wel gezien aan de toename van feestjes en evenementen of de schaal waarop bestaande feesten en partijen worden gevierd. Heel erg leuk natuurlijk, maar wel veel werk voor onze vrijwilligers!

Om er voor te zorgen dat een feestje of evenement tot in de puntjes toe goed geregeld verloopt, vragen wij dan ook aan alle commissies die een evenement willen plannen om eerst contact op te nemen met de barcommissie via [email protected]. In overleg kan er dan worden gekeken wie wat doet en worden de verwachtingen duidelijk met elkaar afgestemd. Aan de hand van een checklist kan er eigenlijk ook niks misgaan bij de voorbereiding van het feestje. Let op: zonder Plan van Aanpak conform de punten in de checklist zou een evenement geen doorgang kunnen vinden! In de bijlage kun je de checklist http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/checklist_organiseren_evenement.pdf vinden.

Door het maken van heldere afspraken en het uitspreken van verwachtingen is het dan ook na het vieren van een feestje nog gezellig! Alvast heel erg bedankt voor de medewerking!

De Barcommissie