Beschadiging bar

17 februari 2024
Ligt de dader op het kerkhof of doen we er samen iets aan? Ik word als voorzitter van de Stichting herhaaldelijk aangesproken op het gedrag van leden, bezoekers en andere gebruikers van onze accommodatie. En terecht, want er ontstaat nogal eens schade aan het complex dat voorkomen had kunnen worden. Op de velden en op het complex wordt (te) vaak allerlei rommel aangetroffen.
 
De Stichting vindt dat een recente moedwillige molestatie niet zonder gevolgen kan blijven. We roepen iedereen op om een steentje bij te dragen.
 
Bekijk onderstaande foto eens: dat illustreert wel iets. Kort geleden is de nieuwe bar in het clubgebouw geplaatst. Hoe kan het nu dat iemand moedwillig onze bar zo toetakelt? Wie heeft er iets gezien? We willen de schade  op de dader verhalen en zullen ook een sanctie opleggen (parkontzegging voor bepaalde tijd).
 
Zullen we met elkaar afspreken dat we elkaar aanspreken op hufterig gedrag?
 
Als je dat niet durft, graag dergelijke voorvallen bij mij melden. Kleine moeite toch?
 
Tot slot: de Stichting probeert de accommodatie en het clubgebouw netjes te onderhouden voor het speelplezier van hockeyers en andere gebruikers. We finaliseren op dit moment de verbouwing van de entresol, hebben nieuwe zitbanken laten maken, en de zitkussens zijn besteld. Ook zijn we bezig met de aanbesteding van 2 kunstgrasvelden die deze zomer worden aangelegd. Samen gaat het om bijna € 600.000,00 louter in het jaar 2013! Laten we samen zuinig zijn op al dit moois.
 
Met sportieve groeten,
Koen Caminada
(vz. SSRHC)