Nomineer jouw RHC-Vrijwilliger!

16 april 2024

Op 18 mei 2014 zal bij de Vrijwilligersborrel op RHC wederom bekend gemaakt worden wie de Vrijwilliger van het jaar is. In dit bijzondere WK jaar is de procedure rondom de verkiezing echter iets anders. Dit jaar nomineren de RHC leden namelijk zelf de kandidaten die hiervoor in aanmerking zouden moeten komen en kiezen zij op 18 mei wie er met de titels ‘Vrijwilliger van het jaar’ en ‘Vrijwilligster van het jaar’ vandoor gaan.

Tot 15 mei kan iedereen bij RHC zijn of haar nominatie uitbrengen voor die ene RHC-er én RHC-ster die voor hem of haar het toonbeeld is van RHC-vrijwillig(st)er. Nomineren is simpel: stuur hiervoor een mail naar [email protected] en geef de naam van de dame/heer of jongen/meisje* die je wilt nomineren door. Op 18 mei wordt tijdens de Vrijwilligersborrel gestemd op de genomineerden en volgt de spannende ontknoping van deze verkiezing.

Dus stuur allemaal je nominatie in en zet je eigen vrijwillig(st)er van het jaar in de spotlights! De prijs voor de winnaars van de verkiezingen liegt  er niet om: het zijn finaledagkaarten voor het WK op 14 juni voor de Vrijwilligster van het jaar en op 15 juni voor de Vrijwilliger van het jaar! En ze hoeven daar niet alleen naar toe maar mogen nog 3 mensen meenemen!

 (* met uitzondering van de bestuursleden van RHC, deze kunnen niet genomineerd of verkozen worden)