Teamindeling '24/'25 (Jongste) Jeugd

16 juni 2024
Het seizoen nadert zijn einde, maar wij kijken al uit naar het volgende! We zijn verheugd om de nieuwe teamindelingen aan te kondigen, waarmee we samen nieuwe uitdagingen en successen zullen nastreven in hockeyseizoen 2024/2025.

De teamindelingen voor het seizoen 2024/2025 zijn nu gepubliceerd in LISA (ons LedenInformatieSysteem) en zijn toegankelijk via de website achter de login. De teams zullen ook in de RHC-app verschijnen, maar het kan even duren voordat alle teams zichtbaar zijn.

Omdat het huidige seizoen 2023/2024 nog voortduurt, worden de nieuwe teams aangeduid als bijvoorbeeld 'JO14-4 volgend seizoen' of afgekort als 'JO14-4 VS'. In de app zie je zowel jouw team voor volgend seizoen als het huidige team.

Het samenstellen van de teams was een intensief proces waarbij Technische Commissie, Jongste Jeugdcommissie, Jeugdcommissie en trainers/coaches hebben geprobeerd rekening te houden met diverse factoren. We begrijpen dat niet iedereen even tevreden zal zijn met de nieuwe indeling, maar we moedigen iedereen aan om het een kans te geven. Vaak zorgt een nieuw seizoen weer voor nieuw hockeyplezier.

Nieuw: Goedgekeurde Kleuren
Voor komend seizoen bestaan de teamnamen bij de Jongste Jeugd uit door de KNHB goedgekeurde kleuren. We gaan het dus hebben over JO9-Paars in plaats van JO9-4.

Periode van Bezinning
Gezien de sterke reacties die we in het verleden hebben ontvangen, handhaven we ook dit jaar een periode van bezinning. Gedurende de eerste vijf dagen na de publicatie van de teamindelingen, tot en met 21 juni, worden reacties niet in behandeling genomen. Appen, mailen of bellen heeft gedurende deze periode geen zin.

Teamindelingen worden niet gewijzigd, tenzij door te late opzeggingen wijzigingen noodzakelijk zijn.

Voor vragen kun je na 21 juni mailen naar [email protected]. Elke reactie wordt eerst beoordeeld op toon en inhoud voordat deze wordt besproken. Je ontvangt binnen enkele dagen een antwoord.

Met vriendelijke groet,

Namens de Jongste Jeugd, Jeugd en Technische Commissie
Joost Hietbrink, Jeroen van der Vlugt, Oscar Reiche