Silver Cup | De Mannen Hebben het Gefixt | Update 21 mei

21 mei 2024
Dit nieuwsbericht wordt dagelijks aangevuld tot... we er genoeg van krijgen...
We zorgen er voor dat dit nieuwsbericht altijd bovenaan op de website en in de app staat.


IN HET ALGEMEEN DAGBLAD | 21 mei 2024

Vandaag in het Algemeen Dagblad. Het artikel is ook als bijlage onder aan dit bericht gezet. 
> 'Zowel bij mijn buurtwinkel als AH kon ik nog net de laatste krant kopen, ... vele RHC-ers zijn mij voorgegaan'


BEDANKT, BEDANKT EN NOG EENS BEDANKT! | 21 mei 2024
Trouwe supporters, we hebben 'm te pakken, de Silvercup is mee naar Rijswijk. Wat een dag hebben we er weer met z'n allen van gemaakt. Na de trips naar Westland, Oosterhout en Enschede ook nu in Oss (en tijdens jeugdkamp red.) weer massale steun. Overweldigend. Wij gaan deze Silvercup reis dank zij jullie nooit meer vergeten. Wij zijn trots op RHC en nogmaals bedankt! Spelers en staf H1.
> Trots, trots en nog eens trots...

TWEEMAAL SCHEEPSRECHT VOOR HOCKEYER RHC | 20 mei 2024
Uit Groot Rijswijk: Wat vorig jaar de hockeyers van RHC niet lukte, lukte afgelopen zaterdag wel. Na de overtuigende zege op een tegenvallend AthenA uit Amsterdam, kwam de ploeg van hoofdtrainer Dirk Wils afgelopen zaterdag met de felbegeerde Silver Cup thuis op de vertrouwde accommodatie aan de Lange Kleiweg waar een uitbundige supportersschare niet kon wachten om daar aan een groot feest te kunnen beginnen. Lees verder...
> Aanstaande donderdag ook in de huis-aan-huis papieren versie

ALGEMEEN DAGBLAD | 20 mei 2024
Het AD, aanwezig tijdens de Silver Cup finale, heeft een (premium) artikel geschreven met als kop: 'Hidde is al sinds zijn geboorte lid van Rijswijkse hockeyclub, nu wint hij de Silver Cup: ‘Ik ga hier nooit weg’' | Daar houden we je aan... Ook dinsdag in de papieren versie wordt in het AD aandacht gegeven van het mooie avontuur en succes. Lees (premium) artikel AD....


KOMST BEKER VERRAST KAMPDEELNEMERS | 19 mei 2024
De beker stond onderweg met kampleiders en H1-spelers Luc en Hidde stevig in de autogordel op de achterbank. Op naar Austerlitz, jeugdkamp.  Daar aangekomen liepen beide spelers een walk of fame richting de kampgangers. Onder luid gejuich werden de matadors binnengehaald.  En natuurljk wilde iedereen met de cup op de foto.
> Na de foto nog een lekker ijsje van het bestuur, de dag kan niet meer stuk


RIJSWIJKSCHE HOCKEY CLUB WINT SILVER CUP | 19 mei 2024
Uit InRijswijk: Zaterdag 18 mei hebben de mannen van Rijswijk de Silver Cup gewonnen! Na een spannende wedstrijd tegen AthenA uit Amsterdam mocht Rijswijk de cup met de heel grote oren in ontvangst nemen. De Rijswijksche mannen zijn echte cupfighters, wat vorig jaar in de finale net niet lukte, werd nu een droom die uitkwam. En… het was daarna nog lang onrustig in Rijswijk. Lees verder...


WAAR KLEINE GROTE MENEREN GROOTS IN KUNNEN ZIJN | 19 mei 2024 
Daan Dekker, speler van Heren 1, heeft daags na het winnen van de Silver Cup een check van €61.333,- overhandigd aan het KWF. Dit vanuit een vrijwilligersproject met zijn studie vrienden. En dat allemaal tijdens de voorbereidingen op de finale van de Silver Cup. Groots! Daan, echt heel tof!
> Daan staat tweede van rechts op bovenste rijDE MANNEN HEBBEN HET GEFIXT | 18 mei 2024
Woorden schieten tekort, emoties door alle lijven... De mannen hebben gedaan wat maar 1 ploeg in heel Nederland kan... AthenA van het matje geveegd en daarmee de KNHB Silver Cup winnen... Ongetwijfeld dat alle socials er mee volstaan, en terecht. Woorden schieten tekort... lees dinsdag het Algemeen Dagblad. De beker is binnen, de herinnering voor het leven gemaakt, het verhaal aan je kleinkinderen is in je geheugen gegrift.
> RHC is trots op deze mannen, de mannen zijn trots op deze club... Zo is het maar net.


BEKERFINALE TIJDENS JEUGDKAMP | 18 mei 2024
Nagelbijten, op en van je stoeltje schuiven, toch nog even snel naar de wc... spannend ... op een groot scherm kijken naar de helden van de club... zo was het in Austerlitz tijdens nog een gigantisch RHC event: jeugdkamp. Reken maar dat ook daar het dak er vanaf is gevolgen... en morgen ... komen twee van de mannen van H1 het jeugdkamp verblijden, met ...
> Het gejuich was oorverdovend toen de cup werd uitgereikt

BESTUUR DEELT ENERGIZER | 18 mei 2024
Om de mannen nog scherper te krijgen en vooral heel veel succes en pleier te wensen heeft het bestuur via Dirk Wils de mannen nog even toegesproken. Dit filmpje is direct na de wedstrijdbespreking in de spelersbus met de mannen gedeeld.

> Dirk Wils: 'dit was de laatste 4% die we nodig hadden'


CHICO & RHC
Vorig jaar nog present en ons verblijdt met een optreden. Nu wenst hij de mannen heel veel succes. .... Chico wenst onze mannen succes (klik)


LIVESTREAM BESCHIKBAAR | 18 mei 2024
Nino heeft het gefixt, er is een RHC Livestream via deze link. Zo kan iedereen in Nederland en de RHC-kampgangers voorop, genieten van de wedstrijd. Laat je horen, stuur positieve vibes. De mannen gaan dit zeker merken. 
> De livestream werd halverwege verbroken en is door vernuftig handelen weer snel via een andere link beschikbaar gekomen voor de RHC kampgangers.
Daarna was de wedstrijd te volgen via deze link. Met deze twee links kan je de wedstrijd en huldiging nog eens terug kijken.


LIVESTREAM FINALE & JEUGDKAMP RHC | 17 mei 2024
Het jeugdkamp staat voor de deur, de centrale jeugdactiviteit van onze mooie club. Deelnemers en begeleiders zijn gespannen, niet alleen voor deze mooie dagen, juist ook wat zullen de mannen presteren zonder onze aanmoedigingen? Daar is wat opgevonden: een livestream directe verbinding met Colosseum in Oss. Echter, dat vraagt wat en wel ... €400,-. We gaan naarstig op zoek naar die dekking... Tegelijkertijd heeft de fantastische crowdfundingactie meer opgeleverd dan het doel, is daar wellicht een fit? De vraag staat uit... Zou toch mooi zijn dat echt iedereen van elke plek waar dan ook bij de finale aanwezig kan zijn, per bus en/of per livestream. Hoe meer aanmoedigingen, hoe beter.
> De 'eigenaren' van de crowdfunding-actie hebben 100,- bijgedragen | dank

BESTE SUPPORTERS | 16 mei 2024
Wij willen jullie onwijs bedanken voor de massale steun in Enschede (en daarvoor), waardoor elke wedstrijd voelde als een thuiswedstrijd. En ook voor de financiële steun, waardoor het doel van onze crowdfunding actie voor een spelersbus naar Oss, binnen 2 dagen was behaald. Nogmaals, ontzettend bedankt. Daar mogen we als RHC trots op zijn. We hebben jullie support zaterdag nog één keer hard nodig bij de Silvercup finale.
Dus tot zaterdag!
> Heren 1 bedankt (alvast) voor de enorme support.

VUURWERK TEN STRENGSTE VERBODEN | 13 mei 2024
Van de KNHB: Wij wijzen jullie nadrukkelijk op het beleid ten aanzien van vuurwerk. Kort gezegd: vuurwerk voor-tijdens-na wedstrijden is (in lijn met de Nederlandse wet) is ten strengste verboden. Onder vuurwerk verstaan we: vuurwerk, bengaals vuur én rookpotten. Overtreding van deze regel kan consequenties hebben voor het team, de officials kunnen de wedstrijd stilleggen en/of staken! Aan onze officials zijn duidelijke richtlijnen meegegeven ("protocol vuurwerk KNHB”). Wij verzoeken jullie dan ook met klem om jullie supporters vooraf pro-actief te informeren en rekenen op jullie medewerking. Voor vragen of ondersteuning zijn wij uiteraard beschikbaar.
> Dit bericht wordt ook op onze socials geplaatst.SPELERSLIJST en GOALJINGLE | 13 mei 2024
De KNHB heeft verzocht om uiterlijk aanstaande donderdag de volledige spelerslijst bij hen aan te leveren. Tevens het verzoek om een goaljingle aan te leveren.
> Deze verzoeken zijn doorgegeven aan de teammanager van Heren 1.


SPELERSBUS Finale Silvercup | Crowdfunding | 12 mei 2024
Zaterdag 18 mei spelen wij de FINALE in Oss. Wij starten daarom deze steunactie om een spelersbus te huren. Help jij ons? Klik dan hier. We zijn ontzettend blij dat wij net als vorig jaar in de finale van de Silver Cup staan. Daarnaast zijn wij enorm dankbaar voor de fantastische steun die wij de afgelopen tijd hebben gekregen van de vele RHC-supporters. Daardoor voelden uitwedstrijden als thuiswedstrijden. Zaterdag willen wij de CUP mee naar Rijswijk nemen; voor onze supporters, voor onze mooie club en uiteraard ook voor onszelf. Wij gaan daar in ieder geval alles aan doen. Helaas ligt Oss niet naast de deur. En omdat het belangrijk is dat wij zo fit mogelijk aankomen, willen wij een spelersbus huren. Willen jullie ons steunen met een bijdrage (klein of groot, alles is meer dan welkom) om er zaterdag echt een Rijswijks feestje van te maken?
Alvast bedankt.
> €1.795 van €1.600 ingezameld > Doelstelling overtroffen, iedereen hartelijk dank!

SUPPORTERSBUS | 12 mei 2024
Ook voor de finale van de Silver Cup organiseert De Vrienden van Rijswijk een supportersbus. De finale is op MHC Oss. We willen de Cup! De Vrienden van Rijswijk wil zoveel mogelijk Rijswijksche supporters de kans geven om het team te steunen in Oss. Een plekje in de supergezellige supportersbus kost daarom slechts € 10,-.
Je kunt je plek per mail reserveren, op [email protected]. Vermeld aub je 06-nummer voor het betaalverzoek. Doe het snel, want vol is vol!
De Vrienden van Rijswijk
Wil jij ook dat RHC een gezellige en sportieve hockeyvereniging is en blijft? Meld je dan aan als Vriend van Rijswijk! Jouw financiële bijdrage van € 100,- wordt volledig besteed aan zaken waar alle RHC’ers van kunnen profiteren. Je kunt je aanmelden via [email protected].
> Deze was snel volgeboekt

 
RIJSWIJK (WEER) NAAR DE FINALE SILVERCUP | 11 mei 2024
Onze mannen hebben vrijdagavond door EHV met 4-1 te verslaan de finale van de Silver Cup behaald. De vele meegereisde supporters (200km+) kregen loon naar afstand. Een mooie wedstrijd (vooral eerste kwart) op een spekglad veld. Twee RHC bussen en vele supporters auto's sierden het parkeerterrein van EHV. Voor ons is afstand geen issue. Het vlaggenschip aanmoedigen en naar de overwinning zingen, dat was het devies. De formatie van Dirk en Daniel deed waar voor het gekomen was, een uiteindelijke cleane overwinning. Voor de thuisblijvers was er de live stream... met zowel supporters van de Rijswijksche H.C. als EHV. We hebben begrepen dat de stream helaas niet al te best was. In de chat werd er over en weer tussen beide supportersgroepen sportief gechat. Tegenstander van RHC in de finale in Oss zaterdag 18 mei is AthenA (Amsterdam). Zij winnen na shootouts (bij een eindstand van 2-2) van Union uit Nijmegen. Meer informatie over de finale volgt via onze website en socials. Mannen, nogmaals gefeliciteerd. We verwachten dat de terugreis een groot feest was. Op naar volgende week: SILVER CUP FINALE.
> We ruiken de beker al
 
Bijlage