Jeugdkamp 2024 | Deelnemersinformatie

8 mei 2024
Beste Jeugdkamp deelnemers,

Sterren komen, sterren gaan.. maar de grote sterren van RHC, die blijven altijd bestaan. Nog iets meer dan een week en dan is het zover. Jeugdkamp 2024. In RHC Moviestars spelen wij tijdens het Pinksterweekend om de Royal Hockey Cinema Awards. In dit bericht alle benodigde informatie.

Locatie & thema:
Dit jaar vindt het RHC Jeugdkamp plaats in Austerlitz bij groepsaccommodatie de Paasheuvel (in de buurt bij Zeist). Het is een bosrijke omgeving en we verblijven in verschillende binnenverblijven. Het thema is RHC Moviestars. Natuurlijk neem jij je galakleding mee voor de RHC Awards (bonteavond) en heb jij je voorbereid voor een waanzinnige act van je favoriete film.

Paklijst:
In de bijlage van dit bericht vind je de paklijst voor dit jaar. Houd rekening met verschillende weersomstandigheden en zorg ervoor dat je naam en team zo duidelijk mogelijk op je meegebrachte items staat. Dat zorgt ervoor dat je niet te lang hoeft te zoeken bij aan- en terugkomst. Aan het begin van het kamp ontvang je je RHC Moviestars shirt. 

Betaling:
Er zijn nog een aantal deelnemers die niet betaald hebben. Wij verzoeken je dringend de betaling te voldoen, in ieder geval vóór woensdag 15 mei. 

Lukt dit niet via de nota? Zorg dan dat je het bedrag van 200,- euro overmaakt naar de Rijswijksche Hockeyclub met als betalingskenmerk: Jeugdkamp 2024 betaling [naam kind]. Dat kan op bankrekeningnummer: NL66 RABO 0166 8957 09 ten name van Rijswijksche Hockey Club.

Belangrijke data:
  • Vrijdag 17 mei kun je je spullen (kleding/slaapzak etc) afgeven tussen 19:00 en 20:00. Je losse rugtas mag je zaterdagochtend meenemen.
  • Zaterdag 18 mei word je om 08:00 op RHC verwacht. We zullen dan het kamp openen, je groepje onthullen en zo snel mogelijk vertrekken naar de locatie. Kom op tijd!
  • Maandag 20 mei verwachten we rond 15:00 op RHC te zijn. We spelen dan het grote finalespel. Ouders zijn zeker welkom! Rond 16:00 is het kamp afgelopen. Updates over tijden en ontwikkelingen sturen we via Instagram en de website.
Geen telefoons:
Je ogen zullen er even aan moeten wennen. Het is verboden om je telefoon mee te nemen op kamp. We gaan dit jaar controleren of je je telefoon netjes hebt thuisgelaten. Zorg dus dat je je 'dagen' door iemand anders laat doen. :-)

​​Vragen? Stel ze.
Vragen zijn er om beantwoord te worden. Als je daarom met belangrijke vragen zit over het kamp, kun je ze stellen aan Joost Nieuwenhuis (06-10934672), Sander Oostveen (06-41614601) of Hilde de Koning (06-48434051).

We gaan er een ontzettend mooi kamp van maken en we kunnen je nu al verklappen dat het weer een weekend wordt die je nooit gaat vergeten.

Tot volgende week!
Het JOC
 
Bijlage