Supportersbus Silver Cup | vrijdag 10 mei

8 mei 2024
Vrijdagavond 10 mei speelt Heren1 de halve finale in de Silver Cup. Er wacht hen een mooi avontuur, want de tegenstander is EHV in Enschede. Kom ook mee, om onze jongens massaal te steunen.

In Oosterhout werd Heren1 luidkeels ondersteund door zeer veel RHC’ers. En met succes. Ook al is het niet naast de deur, dat willen we in Enschede natuurlijk ook. De Vrienden van Rijswijk organiseert hiervoor wederom een supportersbus. Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]
 
Vermeld daarbij voor hoeveel personen je een plek wilt reserveren. En geef ook je 06-nummer door, dan ontvang je het betaalverzoek via Whatsapp.
 
Betaling
De Vrienden van Rijswijk wil zoveel mogelijk RHC supporters in Enschede kunnen begroeten. Om iedereen de kans te geven om mee te gaan, bedragen de kosten dit keer daarom slechts € 10 per persoon.
  
Meld je snel aan, want vol is vol en wie het eerst komt, het eerst maalt. Sponsoren van RHC en leden van De Vrienden van Rijswijk reizen gratis en hebben voorrang bij plaatsing.

Vertrektijd
De bus vertrekt vrijdag om 17:30 u. van de parkeerplaats tegenover Event Plaza (in verband met een wielerevenement van De Spartaan, dus niet de parkeerplaats van RHC). Zorg dat je op tijd komt, want het is ruim 2 uur rijden en we kunnen dus niet op mensen blijven wachten!  
 
Wat is ‘De Vrienden van Rijswijk?’
De Vrienden van Rijswijk is een actieve vriendengroep die RHC financieel en organisatorisch ondersteunt om een gezellige en sportieve hockeyvereniging te zijn en te blijven. Jij wilt dit toch ook?! Meld je aan via [email protected].   

Jeroen Glen | De Vrienden Van Rijswijk