Supportersbus SilverCup naar Warande | 03/05

18 april 2024
Heren1 heeft de kwartfinale bereikt van de Silvercup! Op vrijdagavond 3 mei spelen de mannen in Oosterhout tegen Warande. Jij wilt daar toch ook bij zijn? Dat kan!

De Vrienden van Rijswijk organiseert een supportersbus. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld daarbij voor hoeveel personen je een plek wilt reserveren.

Leden van De Vrienden van Rijswijk reizen gratis en hebben voorrang.

Zodra de bus vol is en uiterlijk 5 dagen voor de wedstrijd ontvang je een plaatsbevestiging en een Tikkie voor de kosten. De kosten bedragen € 20 p.p. Na betaling, is je plaats in de bus definitief.

Meld je snel aan, want vol is vol en wie het eerst komt, het eerst maalt!

Wat is ‘De Vrienden van Rijswijk?’
De Vrienden van Rijswijk (DVVR) is een actieve vriendengroep die RHC financieel en organisatorisch ondersteunt. Iedereen kan deelnemen! Met een bijdrage van €100,00 per jaar ben jij óók Vriend van Rijswijk. Jouw financiële bijdrage wordt volledig besteed aan zaken waar alle RHC’ers van kunnen profiteren.
De Vrienden van Rijswijk gunnen alle leden een fantastische, gezellige en bovenal sportieve tijd bij RHC. Jij toch ook?! Meld je aan via [email protected].

Jeroen Glen | DVVR