Hulp aan Ring Pass | Update 20 april velden weer vrij

15 april 2024
Update 20 April

We feliciteren Ring Pass met de vrijgave van het veld.
Fijn dat we de afgelopen weken hulp hebben kunnen bieden en 
wensen ze veel plezier op hun eigen complex.

Remco van Oyen | Voorzitter RHC
Pieter van Meeteren | Penningmeester SSRHC

08/04/24
Omdat de velden van Ring Pass nog niet zijn goedgekeurd wegens veiligheidsissues, helpen we hen deze week om trainingsuren bij ons te kunnen draaien.

Het gaat hier om de woensdag, donderdag en vrijdag en betreft hun prestatie senioren teams. We hebben hen trainingsblokken gegeven zonder dat het onze eigen trainingstijden raakt.

In het trainingsschema staat aangegeven (zie memo veld) wanneer Ring Pass deze week bij ons te gast is.

Uitgangspunt is en blijft, hockeyactiviteiten en trainingen RHC blijven zoals ze altijd zijn. 

Er is dagelijks contact met Ring Pass om mogelijkheden en behoefte op elkaar af te stemmen. Het trainingsschema geldt tot en met vrijdag 12 april. Daarna wordt het zonodig weer bijgewerkt. 

Ring Pass is op de hoogte gesteld van de Huisregels RHC, SSRHC en Spelregels Silvercup

We zijn blij dat we onze buren kunnen helpen en hopen uiteraard dat de benarde situatie van Ring Pass snel tot een positief einde komt.

Ivo Caminada | Senioren en Technische Commissie


6 april 2024

Zondag 7 april zal Ring Pass Dames 1 en Heren 1 hun wedstrijden spelen op ons mooie complex. Ring Pass heeft schade aan hun velden waardoor zij noodgedwongen moeten uitwijken voor hun thuiswedstrijden. 

De Rijswijksche H.C. is gevraagd deze wedstrijden te hosten. Uiteraard willen wij Ring Pass, onze buren,  hierbij helpen.

De wedstrijden:
12:45 | Ring Pass D1 - Leiden D1 | Veld 3
14:45 | Ring Pass H1 - Breda H1 | Veld 1

Met het bestuurslid Hockey van Ring Pass is eea afgestemd, van sproei schema, tot wedstrijdbespreking, van videotoren tot horeca/lunch/borrel.  Onze Bar & Horeca is daarvan op de hoogte gebracht.

Van de website van Ring Pass:
'Vanmiddag werden we opgeschrikt door een vallende lichtmast op veld 1. Gelukkig was er op dat moment niemand op het veld in de buurt en is er niemand gewond geraakt. Wel is er schade aan het veld opgelopen. 
... een aantal teams spelen op de velden van hockey club Rijswijk. We zijn blij dat onze buren plek voor ons hebben. De betreffende teams zijn hierover ingelicht. Dames 1 en Heren 1 spelen op hun gebruikelijke tijd bij Rijswijksche H.C.. We hopen uiteraard dat u daar ook langs de lijn staat om ze aan te moedigen.'

Ivo Caminada | Senioren Hockey