Deelnemerslijst Jeugdkamp 2024 Bekend!

28 maart 2024
Wat gingen de inschrijvingen rap! Binnen 36 minuten was het Jeugdkamp 2024 uitverkocht. De enthousiasme is niet alleen groot bij deelnemers, want ook de begeleiders staan in de startblokken van het jaarlijkse RHC kamp een succes te maken. 

Definitieve deelnemerslijst gepubliceerd!
De definitieve deelnemerslijst staat op de website achter de login. Als je op de website links bovenin inlogt op de website, kun je het bestand ‘Definitieve deelnemerslijst Jeugdkamp 2024’ openen via club en dan documenten. Onder het kopje ‘Hockey | Jeugd’ vind je de lijst.

Je hebt hiervoor je lidnummer nodig, dat kun je vinden op je jaarlijkse factuur. Als je die niet meer hebt, mail dan naar [email protected].

Zoals altijd is de deelnemerslijst tot stand gekomen op basis van het moment van inschrijven, de verdeling per leeftijdscategorie en ten opzichte van de voorlopige deelnemerslijst aangepast op afzeggingen. 

Kosten en factuur:
Binnenkort ontvangen de ouders van de kinderen op de deelnemerslijst een factuur voor het kamp. De factuur gaat naar het eerste e-mailadres waarop de deelnemer in de ledenadministratie bekend staat. Het bedrag is dit jaar vastgesteld op €200 euro per deelnemer. Het verzoek is dit bedrag binnen 2 weken over te maken. 

Wees op tijd want gezien het aantal wachtenden op de wachtlijst die allemaal heel graag mee willen, komt je deelname te vervallen bij een te late betaling. De vrijgekomen plek wordt dan aan iemand van de wachtlijst gegeven.

Informatie over het RHC Jeugdkamp 2024:
Het jeugdkamp is dit jaar van zaterdag 18 mei t/m maandag 20 mei (pinksterweekend). Over het algemeen vragen we deelnemers om de vrijdagavond voorafgaand aan het weekend de tassen in te leveren. Verdere informatie zoals paklijst, locatie, thema en spelonderdelen zullen we later bekend maken via website, e-mail en social media. 

Vragen, opmerkingen of uitdagingen?
Het JOC staat voor je klaar. Mail ons op [email protected] en we helpen je verder. 

Thema dit jaar? Een ster in de ruimte is als een vis in het water. Met genoeg voeding komt deze een heel eind. 

Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al je vragen. Schroom niet en stel je vraag aan Bas Hoek, Hilde de Koning, Nino van den IJssel, Joost Nieuwenhuis of Sander Oostveen.