Feest Voor Jeugd Op RHC

23 maart 2024
De tweede helft van het seizoen is begonnen! De zon laat zich steeds vaker zien en langzaam kunnen de dikke winterjassen de kast in. Naast dat we lekker weer allemaal buiten aan het hockeyen zijn, hebben we voor de jeugd een aantal leuke events gepland. 

Zondag 24 maart staat de training van de O6 & O7 in het teken van Pasen. Met een beetje geluk komt misschien zelfs de paashaas nog even langs. 

Zaterdagochtend 30 maart hebben we voor de O8&O9&O10 een leuke activiteit gepland, wat dit is blijft nog even een verassing. Op moment van schrijven hebben zich 48 kinderen aangemeld, het beloofd dus een gezellige ochtend te worden. Nog niet aangemeld? Doe dit dan via de RHC app. 

Zaterdag 6 april gaan de voetjes van de O12 & O14 weer van de grond tijdens het Neon Magic Party. 100 aanmeldingen zijn al binnen! Wil jij er ook bij zijn? Aanmelden kan via de RHC app.

Zaterdag 20 april kunnen alle O16&O18 even los voordat de examens en proefwerkweken starten tijdens de White Party. Aanmelden kan vanaf vandaag via de RHC app. Neem je een intro mee vergeet niet de naam in de opmerking te vermelden. 

Wij hebben er heel veel zin in. Mocht je vragen hebben stuur gerust een mail naar [email protected].

Hieronder de flyers per event zoals ze ook op onze socials en in de agenda-items van de app staan.

Krista Vink | Organisatie