RHC Jeugdkamp 2024 | Inschrijvingen Geopend!

11 maart 2024
Beste RHC'ers,

De inschrijvingen voor het RHC Jeugdkamp 2024 zijn geopend! Alle jeugdleden vanaf de E-jeugd t/m de A-jeugd mogen mee! De voorbereidingen zijn in volle gang en ook dit jaar trekt het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) alles uit de kast om van deze editie weer een knalfeest te maken. Zorg dat je erbij bent!


Deelname aan het kamp
Na het insturen van het volledig ingevulde inschrijfformulier ontvang je binnen enkele dagen een e-mail ter bevestiging van je inschrijving. Deze bevestiging zegt nog niets over of je wel of niet mee kan op kamp. Pas wanneer de deelnemerslijst officieel gepubliceerd is, weet je of je wel of niet mee kunt. Definitieve deelname hangt namelijk af van het aantal aanmeldingen en de verdeling hiervan in de verschillende leeftijdscategorie├źn. Eerder dan publicatie van de deelnemerslijst kan het JOC geen mededelingen doen over definitieve deelname.

Voor wie?
Het RHC Jeugdkamp is voor alle jeugdleden vanaf JO9 - JO10 tot aan de J018 
(E leeftijd t/m A).

Kosten:
De kosten van het jeugdkamp zijn circa 200 euro per deelnemer. Alles van dit weekend zit hierbij inbegrepen voor verblijfplaats, vervoer en eten & drinken. 

We willen voorkomen dat de kosten een belemmering zijn voor het missen van dit weekend. Zijn er uitdagingen? Stuur even een mailtje naar [email protected]

Welke gegevens vragen we bij je inschrijving?
Zorg dat je bij je inschrijving de volgende gegevens voorhanden hebt: Naam, team, geboortedatum, verzekeringsmaatschappij zorgverzekeraar, polisnummer, dieet, medicijngebruik, bijzonderheden, contactgegevens beide ouders, 1 persoon met wie je in het groepje wilt. 

Aanvullende informatie
Op dit moment kunnen we nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc. Alle aanvullende informatie die we als JOC willen delen, wordt komende weken via de e-mail, de RHC-site, Instagram en app gecommuniceerd. Voor alle vragen en opmerkingen die niet kunnen wachten kun je terecht bij: [email protected].

Contactinformatie
Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Zij zijn dan ook de aanspreekpunten voor al je vragen. Schroom niet en stel je vraag aan Bas Hoek, Hilde de Koning, Nino van den IJssel, Joost Nieuwenhuis of Sander Oostveen.

Nogmaals de link: