Verdien Jij (en jij en jij) E250,- Voor De Club? | Rabobank & RHC

28 februari 2024
Ga jij verhuizen, verbouwen of verduurzamen? Of wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Ga dan bij Rabobank op de koffie voor een vrijblijvend hypotheekgesprek! En zorg voor een bijdrage van € 250 voor de Rijswijksche Hockey Club-clubkas. Want het is goed voor Rijswijksche Hockey Club & goed voor jou. 

Of je nu op zoek bent naar een (nieuwe) woning, een goed onderbouwd bod wilt uitbrengen, jouw huis wilt verduurzamen of je woning toekomstbestendig wilt maken: met een lokale hypotheekadviseur van de Rabobank krijg je een vrijblijvend advies dat bij jouw situatie past, nu én in de toekomst. Én je helpt Rijswijksche Hockey Club met €250 voor de clubkas! 


Elkaar helpen
Rabobank is al jaren partner van Rijswijksche Hockey Club. Rabobank helpt ons met een financiële bijdrage, maar óók met kennis en hun netwerk. Én ze staan klaar om onze leden, jou dus, te helpen: financieel, op het gebied van duurzaam wonen en/of ondernemen. Heb jij een financieel vraagstuk? Denk dan eens aan onze sponsor Rabobank. Want wij geloven in deze samenwerking!

Rijswijksche Hockey Club-actie voor hypotheekgesprek
Tot en met juni kun jij €250 voor onze club verdienen. Het enige wat daarvoor nodig is, is het hebben van een vrijblijvend hypotheekgesprek. Het totaalbedrag van de actie is bestemd voor nieuw buitenmeubilair. Voor een afspraak bel je met Dominique Coutinho op (06) 423 78 029.

Sponsor Commissie & Bestuur | Rijswijksche H.C.