RHC Speelwijze | Technische Update

TC
10 februari 2024
Beste hockeytoppers,

De sneeuwklokjes komen weer omhoog en de thermometer steekt af en toe het kopje weer uit boven de 10 graden. Het is dus bijna weer tijd om van de zaal naar het veld te gaan voor de tweede helft van het seizoen! We zijn blij dat we de goede dingen die we in de zaal hebben geleerd kunnen meenemen naar het veld. Dat betekent slimmere verdedigende keuzes maken en sneller handelen. De thema’s, tips en voorbeeldoefeningen voor een goede start staan uiteraard op www.rhcspeelwijze.nl.

Het trainingsschema voor het veld staat weer als actief op de website en de app en gaat weer in vanaf 12 februari. Maar let op, in de voorjaarsvakantie is er een weekje rust en zijn er geen trainingen voor de jeugd. Wil je toch trainen? Regel dan zelf een sleutel om te openen en te sluiten. Na de vakantie begint de competitie weer en gaan we weer volle bak aan de slag!

We hebben ook weer twee belangrijke hockeyworkshops die binnenkort plaatsvinden. Op 28 februari organiseren we een trainersworkshop voor de jongste jeugd, verzorgd door Rick. Rick is onlangs landskampioen zaalhockey geworden met HCKZ JO14-1. Daarnaast hebben we op 2 maart het RHC Trainerscafé met Steven van Tijn, hoofdcoach van Laren dames 1. Meer informatie over het RHC Trainerscafé volgt nog in een apart nieuwsbericht.

We kijken ernaar uit om jullie weer op en langs het veld te zien en laten we samen werken aan een succesvolle tweede helft van het seizoen op het veld.

Oscar Reiche | Technische Commissie