Feesten & Partijen bij de Rijswijksche

16 januari 2024
Nog even en we starten weer op het veld. De afgelopen maanden hebben we naast hockey en de RHC Friday Events ook een aantal feesten gehad op RHC. Graag nemen we jullie even mee naar wat er allemaal is georganiseerd voor de diverse categorieën. 

Op zaterdag 18 november was er het ‘Kings & Queens Night’ feest voor de O12 & O14. Iedereen was leuk verkleed in oranje of had een kroontje op. Enthousiast werd er gedanst op de muziek onder leiding van ons eigen DJ’s Hidde en Max. De sfeer was top en iedereen deed leuk mee. Dank aan de ouders voor het helpen achter de bar. Dank aan Isa, Noeky en Bas voor de hulp op de avond zelf. Bram, Timo, Pepijn, Suze, Bo, Feline, en Nobie dank jullie wel voor de organisatie. Foto’s van deze avond zijn te vinden achter de log-in. 

Zondag 26 november was de laatste training van 2023 voor de O6&O7. Omdat Sinterklaas had beloofd langs te komen waren de O8 ook aanwezig op deze feestelijke ochtend. Sint kwam zowaar op de fiets en had wat pieten meegenomen. De speciale pietenoefeningen tijdens de training, liedjes zingen en aan het einde voor iedereen een zakje kruidnoten en een maderijn maakte het een gezellige ochtend. Noortje heel veel dank dat je Sinterklaas hebt uitgenodigd en voor het doen van de boodschappen. 

Een week later op 2 december was er na heel wat jaren eindelijk weer eens een ouderwets AB Feest. Thema deze avond "Maffia”. Iedereen zag er geweldig uit en had zijn best gedaan. 180 kinderen van O16 & O18 van RHC en daarbuiten hebben een geweldige avond gehad. Van ABBA tot Goldband ze konden het allemaal meezingen. Elise, Lacha, Dani, Madelon, Bas, Raaf en Jonna heel veel dank voor jullie hulp op de avond zelf. Bram, Timo, Pepijn, Suze, Bo, Feline, en Nobie dank jullie wel voor de organisatie. Foto’s van deze avond zijn te vinden achter de log-in. 

Het laatste feestje van 2023 was voor de senioren, trimmers en ouders van leden. Traditiegetrouw stond de laatste zaterdag voor kerst in het teken van smokings en mooie jurken tijdens het Kerstgala. Het clubhuis was fantastisch versierd en het thema Casino Royale kon niemand ontgaan. De band zorgde ervoor dat jong en oud losging op de dansvloer, hapjes gingen rond en de tap maakte overuren. Het was weer een mooi feestje waar iedereen met veel plezier op terug kijkt. Dames 3 en aanhang heel veel dank voor de organisatie. Foto’s van deze avond zijn al eerder gedeeld. 

Last but not least en om 2024 goed te laten beginnen was er voor de O9 & O10 op zaterdag 13 januari een New Year Diner. Wat was dit leuk, iedereen had wat lekkers meegenomen en zag er feestelijk uit. Het buffet zag er geweldig uit en iedereen heeft gezellig met zijn/haar team gegeten. Na het eten was er een bingo met leuke prijzen om te winnen. Fanatiek werd er geluisterd naar de nummers die weren opgenoemd. Jessey, Ingrid, Tika, Nobie en George heel veel dank voor jullie hulp. Foto’s van deze avond zijn te vinden achter de log-in. 

Momenteel zijn we alweer druk bezig met het bedenken en voorbereiden van feesten voor de 2de helft van het seizoen. Voor iedere lijn hebben we wat leuks in petto. Hou de website dus goed in de gaten zodat je het feest niet kan missen. 

Alle hulp is welkom, dus heb je een heel leuk idee en wil je helpen de events op de Rijswijksche (nog) leuker te maken? Stuur een bericht naar [email protected] of spreek een van de kanjers van 'Events' aan zie Wie Doet Wat (scroll naar 'Events).

Met feestelijke groet, 
Krista Vink | Organisatie