Krista Vink | Organisatie

24 december 2024
Voor diegene die mij nog niet kennen, mijn naam is Krista Vink en ben sinds 1987 lid van deze mooie club RHC. Momenteel helaas niet actief op het veld i.v.m. een blessure maar werk er hard aan om op den duur weer bij de Veterinnen op zondag aan te sluiten. Ik heb twee dochters spelend in MO18 en MO12, en manlief speelt bij de Veteranen, wij zijn dus vrij regelmatig op RHC te vinden.
 
RHC is niet zomaar een hockeyclub, maar wij zijn een vereniging voor iedereen. Wanneer ik kijk naar de lijst met vrijwilligers (jong en oud) ben ik enorm trots om daar onderdeel van te mogen zijn. In mijn rol als bestuurslid Organisatie ga ik mijn uiterste best doen om het voor die vrijwilligers wat makkelijker te maken, ze te ondersteunen waar nodig en om met elkaar leuke events te bedenken en te organiseren voor al onze leden en mensen die RHC een warm hart toe dragen. 

Ik vind hockey het allerleukste spelletje dat er is, maar het zijn de hockeyfeesten, jeugdkampen, toernooien, teamavonden en het gezellig samenzijn na een wedstrijd of training die ervoor hebben gezorgd dat ik nooit ben weggegaan. Dat is RHC! Een vereniging van en voor iedereen. 

Daarom heb ik besloten me kandidaat te stellen voor het bestuurslid Organisatie. Ik sluit nu alvast aan bij het bestuur in afwachting op mijn definitieve benoeming. In het Rijswijk Relaas lees je hier mee over.

Mocht je willen helpen of heb je een leuk idee spreek mij gerust een keer aan of stuur een bericht naar [email protected] 

Wens ik jullie allemaal nog een hele goede zaalperiode en we zien elkaar vast en zeker langs de velden, in het clubhuis, op het terras van RHC of tijdens de Nieuwjaarsborrel.

Tot snel en met sportieve groet, 

Krista Vink | Beoogd bestuurslid Organisatie