UITNODIGING! Inspiratieavond 22 november met Gregory Sedoc

14 november 2024
Positieve sport is het thema van de inspiratieavond op 22 november a.s. met Gregory Sedoc als gastspreker. Na het inspirerende verhaal van Gregory volgt een interactief gedeelte waarin we het zullen hebben over hoe we het thema positieve sport (cultuur) onder de aandacht of zelfs tot verbetering kunnen brengen in de Rijswijkse sport.

 

Positieve sport

Wat:             Inspiratieavond Positieve sport met Gregory Sedoc

Wanneer:     Woensdag 22 november | 19:15 uur

Voor wie:     Iedereen in Rijswijk die zich direct en indirect bezighoudt met het 

                     begeleiden van sporters is welkom

Waar:           Kantine Inter Rijswijk, Sporthal de Altis

Adres:          De Bruyn Kopstraat 1, 2288 EC Rijswijk


Over Gregory Sedoc

Gregory Sedoc, hordeloper met pieken en dalen. Katachtig als een jachtluipaard stoof Gregory Sedoc jarenlang over hordes, wat hem drie keer op de Olympische Spelen bracht. Zijn ervaringen op én naast de baan passen eigenlijk niet in een rugzak. De hoogste horden die hij moest overwinnen waren uitsluiting van wedstrijden, blessure op de Olympische Spelen van Londen 2012 en de depressie die daarop volgde. Gregory herpakte zich en vond zijn passie op de baan terug, waarna de cirkel rondkwam. Het jongetje dat, wanneer hij de bus naar huis in Amsterdam miste, vanaf de basisschool aan het Olympiaplein naar huis rende, eindigde zijn imposante loopbaan op het EK 2016 op homeground, in het Olympisch Stadion. Op dit moment is Gregory onder andere tv-programmamaker, analist en adviseur bij Sportinnovator.


Sportraad Rijswijk

De Sportraad Rijswijk heeft als doel voor en door inwoners van Rijswijk sport en bewegen te bevorderen door op te komen voor de belangen van sporters, sportverenigingen en andere sport en beweeginitiatieven, het stimuleren van kennisoverdracht en het geven van (on)gevraagd advies op gebied van sport en bewegen.


Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd door de gemeente Rijswijk.

 

Mis deze avond niet!