Even voorstellen: Geert-Willem & Ivo

21 oktober 2024

Ere-Voorzitter | Geert-Willem van Weert | Algemeen Bestuurslid

Hans Speetjens heeft zijn ere-voorzitterschap aan mij overgedragen tijdens de ALV van 10 oktober. Het is moeilijk uit te drukken wat een enorme eer dat is. Tegelijkertijd verplicht dat ook tot het nemen van verantwoordelijkheid. Het is duidelijk dat ons bestuur al enige tijd om hulp vraagt en dat er hele mooie, maar ook grote ontwikkelingen bezig zijn met onder andere een mogelijk nieuwe accommodatie, het ontwikkelen van de wijken om ons heen, maar ook wet en regelgeving die steeds meer vraagt van een vrijwillig hockeybestuur.

Ik heb daarom aangeboden om weer een actieve rol in het bestuur op me te nemen. Zonder portefeuille, maar om te helpen waar dat mogelijk is. Er staan hele mooie dingen te gebeuren en ik weet dat er veel leden zijn die hun steentje willen bijdragen. Samen gaan we op de Rijswijksche Hockey Club fantastische dingen laten gebeuren die we nu nog niet voor mogelijk houden.


Leukste cluppie van Rijswijk! | Ivo Caminada | Bestuurslid Senioren Hockey

Het was een mooie shock om tijdens de ALV de jubilarissen (25 jaar lid) te mogen feliciteren. Lid geworden in de periode dat ik bestuurslid was. Een periode waarin de groei van hockeyen in Rijswijk zich definitief inzette. Waarin we de weg insloegen de grootste sportclub van Rijswijk te worden.

Het is nu tijd het leukste cluppie van Rijswijk te worden. Je kan dan als ere-lid en oud-bestuurslid aan de zijlijn gaan staan, je kan ook meedenken en vooral meedoen. Voor dat laatste heb ik gekozen. Mijn doel: bijdragen aan dat leukste cluppie van Rijswijk en over te dragen aan de volgende generatie. En… die volgende generatie is er, staat klaar en te trappelen om te beginnen.

De portefeuille Senioren Hockey is voor mij meer dan alleen "leuk en goed hockeyen". Het gaat om de juiste balans tussen hockey als doel en hockey als middel om bij de Rijswijksche lid te zijn. Alle leden moeten het zo naar hun zin hebben, dat je er niet aan denkt ons te verlaten. Want RHC-er ben je niet zomaar, het kleeft aan je, het zit in je. 

Doe mee en help mee aan het leukste cluppie van Rijswijk!