Mini van de week bij Dames 1

5 september 2023
Zit jij in de MO8/MO9/MO10 en wil je graag een keer zien hoe een wedstrijddag van Dames 1 eruit ziet? Dat kan! Elke thuiswedstrijd dit seizoen nodigt Dames 1 twee mini’s uit om ons naar de overwinning te helpen. Zonder jullie steun, aanmoediging en tips zal dit voor ons een stuk lastiger zijn! 

Dit houdt in dat je om 11:30u in je RHC-tenue op de club aankomt. Hierna mag je alle geheime tactieken in de voorbespreking horen, om vervolgens samen met D1 de warming-up op het veld mee te doen en alle tegenstanders een handje te geven tijdens de line-up. Tijdens de wedstrijd verwachten we heel veel aanmoediging van jullie langs de zijlijn zodat we hopelijk de 3 punten op Rijswijk houden! Tijdens de rust bespreking mogen jullie luisteren naar de tips en tops, en hopen we dat jullie misschien ook nog wat tips voor ons hebben. Na afloop van de wedstrijd bedanken we samen het publiek, maken we een teamfoto als aandenken en is er nog een kleinigheidje voor jullie. 

Lijkt dit jou leuk? Stuur dan snel een mailtje naar [email protected] of een appje naar Sophia (0620984741) met je naam, je team en de datum waarop je wil. Wil je samen met een vriendinnetje, dat kan! Geef dan van haar ook even de naam door. 

Aangezien er maar plek is voor 2 mini’s per wedstrijd geldt vol=vol. 

Wedstrijddagen Dames 1:

Zondag 17 september
Zondag 24 september 
Zondag 8 oktober 
Zondag 29 oktober
Zondag 12 november 
Zondag 26 november 
Zondag 3 maart
Zondag 14 april 
Zondag 26 mei 
Zondag 9 juni 
 
Hopelijk tot snel!