Veld 4 Afgekeurd - Aanpassingen voor Jeugdtrainingen

TC
4 september 2024
In een recente aankondiging van onze vereniging is gemeld dat veld 4 niet gebruikt kan worden voor trainingen en wedstrijden, wat invloed heeft op onze geplande activiteiten. Het bestuur heeft aangegeven dat er voorlopig geen trainingen of wedstrijden zullen plaatsvinden op dit veld.

Deze week is het niet mogelijk om op korte termijn een nieuw schema te maken, dus zijn alle jeugdtrainingen op veld 4 geannuleerd. Het bestuur heeft echter aangekondigd dat er aankomende dinsdag een overleg gepland staat met de gemeente om meer informatie te verkrijgen over hoelang deze beperkingen zullen duren. Als het probleem langer aanhoudt dan deze week, zal er een alternatief schema worden opgesteld.

We moedigen ook creatieve oplossingen aan, zoals het combineren van trainingssessies met andere teams die op hetzelfde moment trainen. Dit kan helpen om iedereen de kans te geven om te blijven hockeyen. Als jouw jeugdteam slechts één keer kan trainen en je toch twee trainingen wilt deze week, dan is vrijdag een goede gelegenheid om deze tweede training in te plannen.

Met sportieve groet,
Namens de Technische Commissie,

Oscar