Veld 4 onveilig en veld 3 vanaf zonsondergang onbespeelbaar

1 september 2024

Het bestuur van de SSRHC heeft helaas moeten vaststellen dat er nu een onveilige situatie van veld 4 is ontstaan en op veld 3 vanaf zonsondergang. Deze velden zijn door het bestuur SSRHC tot nader order afgekeurd om te kunnen bespelen door RHC.

Koen Caminada en Frank Gubbens hebben hierover de Gemeente Rijswijk geïnformeerd. De gemeente zal moeten verklaren dat de velden veilig zijn, want de stichting durft die verantwoordelijkheid nu niet aan.

  • De problematiek omvat (o.a.) verlichtingsarmaturen die om de haverklap kapotgaan. Er is nu te weinig verlichting op veld 3 om veilig te kunnen sporten.
  • Op vrijdag jl. is een reparatie van veld 4 uitgevoerd die voor allerlei bobbels en plooien heeft gezorgd. Ook dat zorgt voor een onveilige situatie.

De situatie is nu onveilig, waardoor de Gemeente is gevraagd om deze situatie op te lossen. Tot nader orde zijn de velden buiten gebruik gesteld. Wij begrijpen heel goed dat dit voor veel sporters en trainers een grote teleurstelling is, zeker nu de competitie op het punt van beginnen staat. Daarom wordt hard gewerkt aan een oplossing.

Sportieve groeten,

Koen Caminada
Voorzitter SSRHC