Team etentjes op RHC

22 augustus 2023
Eten op RHC

Behoorlijk wat teams spreken de wens uit om gezamenlijk op de club te kunnen eten. Zowel lunches in het weekend als team etentjes na de training zijn enorm populair. Dit vinden wij als RHC natuurlijk onwijs gezellig! Er zijn wel een aantal zaken waar rekening mee gehouden moet worden.

Hiervoor hebben wij een aantal spelregels opgesteld:
 • In weekenden is de keuken en koeling van RHC tussen 08:00 en 19:00 uur niet beschikbaar voor teamlunches en/of team etentjes.
 • Indien een team een lunch, etentje of seizoensafsluiting op RHC wil organiseren, dienen de dranken altijd van RHC afgenomen te worden. Zelf meegebrachte dranken zijn niet toegestaan.
 • Het zelf meebrengen van consumpties die ook in het assortiment van de club voorkomen is niet toegestaan. Ben je van mening dat het assortiment niet voldoet, geef dit dan s.v.p. door aan de barcommissie. Dan kunnen wij kijken naar de mogelijkheden.
 • De keuken dient opgeruimd en schoon achtergelaten te worden. Eventueel gebruikte pannen, schaaltjes, borden en bestek graag schoon weer terugzetten op de plek waar het hoort.
 • De spoelmachine is geen afwasmachine. Hou er dus bij eventueel gebruik van de spoelmachine rekening mee dat afwas eerst goed (met heet water) afgespoeld moet worden, om te voorkomen dat de machine dichtslibt door etensresten.
 • Kinderen mogen niet (dus: NOOIT) achter de bar of in de keuken komen! Ook niet als de ouder op dat moment voor een teametentje of lunch achter de bar of in de keuken staat.

Team avond etentjes

 • Team etentjes op RHC zijn op doordeweekse avonden mogelijk, mits tijdig aangevraagd bij de barcommissie. Uiterlijk 1 week van tevoren dient de aanvraag ingestuurd te zijn. Stuur hiervoor een mailtje naar [email protected]. In de agenda van RHC, die is terug te vinden op de website en/of app, zie je of er op het gewenste moment plaats is (bedenk dat er niet meer dan twee teams tegelijkertijd ingepland kunnen worden i.v.m. capaciteit van de keuken).
 • Van de barcommissie krijg je te horen of er al barbezetting is op dat moment of dat de barbezetting door jullie zelf geregeld dient te worden.
 • Vanwege de beperkte ruimte moet het eten zoveel mogelijk thuis voorbereid worden, zodat het alleen maar opgewarmd hoeft te worden.
 • De ruimte boven in het clubhuis kan voor het teametentje worden ingericht. Er kan ook gegeten worden op de banken beneden in het clubhuis of bij mooi weer natuurlijk buiten. De elftal kamer mag echter niet gebruikt worden voor etentjes.

Team lunches in het weekend
 • Als een team in het weekend op RHC wilt lunchen, dient het team een van de aangeboden lunchpakketten van RHC af te nemen. Zelf meegenomen team lunches zijn niet toegestaan.
 • Team lunches zijn in het weekend enkel beschikbaar op aanvraag bij de barcommissie. Uiterlijk op de maandag vóór het weekend dient de aanvraag verzonden te zijn. Vul dit formulier in voor jullie wensen. 
Team afsluitingen
 • Team afsluitingen met bijvoorbeeld een BBQ of pizza bestellen op het terrein van RHC is mogelijk. Pizza dozen dienen wel in de afvalcontainer naast de garages gedeponeerd te worden. Ook dit dient wel altijd aangevraagd te worden door een mail te sturen naar [email protected]
 • In de agenda van RHC, die is terug te vinden op de website en/of app zie je of er op het gewenste moment plaats is. 
 • Van de barcommissie krijg je te horen of er al barbezetting en een opener/sluiter voor het clubhuis is, of dat dit door jullie zelf geregeld dient te worden.
Wij verzoeken jullie vriendelijk, maar wel dringend deze spelregels in acht te nemen, zodat we allemaal veel plezier aan deze etentjes kunnen beleven. 

Eet smakelijk en veel plezier!
 
Bij vragen, ideeën of opmerkingen kun je altijd contact opnemen met [email protected]
 
Groetjes,

De Barcommissie