Trainingsschema seizoen 2023-2024

TC
17 augustus 2024
Het voorlopige trainingsschema van dit seizoen is bekend en gaat in vanaf aankomende maandag 21 augustus. Het nieuwe schema is te vinden op de website onder Hockey → Trainingsschema. De trainingen staan ook meteen op de goede tijd in de app.

We hebben nog wel te maken met een aantal vacatures, schoolroosters die nog bekend moeten worden en nog een aantal onvoorziene omstandigheden. Daarom kunnen trainingstijden en trainingsdagen nog wisselen. We verzamelen de feedback van trainers t/m 3 september en maken daarna hopelijk een definitief schema voor de rest van het seizoen. Dit nieuwe schema gaat in vanaf 4 september.

Ik heb geen trainer, en nu?
Als jouw team nou precies een team is waar we nog geen trainer voor hebben gevonden? Kijk dan samen binnen het team wie dit dan voorlopig even kan oppakken en geef dat door aan de technische commissie. Bijvoorbeeld een ouder, grote broer/zus of een kennis die dit ooit eerder heeft gedaan. We proberen deze topper dan zo goed mogelijk te begeleiden waar dit nodig is.

We hebben er als technische commissie hard aan moeten trekken dit seizoen. Helaas is het toch niet gelukt om voor elk team een trainer in te delen. Ondanks dat we dit sinds mei al breed hebben gedeeld binnen de club via de website, app en mail en dat we samen met het bestuur de vergoedingen omhoog hebben gegooid. Ben jij of weet jij toch nog iemand die het leuk vindt om training te geven? En wellicht hier een zakcentje mee wilt verdienen? Geef het ons door via de e-mail of naar één van ons als we op RHC zijn!