RHC verhoogt vergoedingen voor trainers

TC
7 augustus 2024
We gaan voor het seizoen 2023-2024 de vergoedingen voor het geven van trainingen op de Rijswijksche Hockey Club verhogen. We hanteren al een tijdje een staffel die we het afgelopen seizoen hebben gebruikt. Het idee hierachter was oorspronkelijk om een stimulans te bieden, zodat jeugdleden en jonge senioren liever training op het veld gaven dan vakkenvullen in de supermarkt. Echter, door de seizoenen heen zijn deze vergoedingen behoorlijk uiteen gaan lopen, daarom hebben we besloten om ze voor het komende seizoen te verhogen.

Bonussen

Als TC hebben we drie zaken aangemerkt die we belangrijk vinden voor RHC en waarmee we trainers extra willen prikkelen.

  • Ten eerste, het bezit van een KNHB-diploma voor training geven en coachen. Momenteel zijn er 3 verschillende diploma's beschikbaar: HT2, HT3 en HT4. Klik hier voor meer informatie hierover. Als je een team traint en interesse hebt om een van deze opleidingen te volgen, stuur dan een e-mail naar de TC, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden. 
  • Ten tweede, aanwezigheid op trainerworkshops en RHC Trainerscafé's. We vinden het belangrijk dat onze trainers zich blijven ontwikkelen in het geven van trainingen. Natuurlijk gebeurt dit door praktijkervaring op het veld en begeleiding van hoofdtrainers en de technische commissie, maar er hoort ook wat theoretische kennis bij die we in de 4 momenten per seizoen aanbieden. 
  • Voor de meer ervaren trainers gaan we ook een bonus aanbieden als zij hun oefeningen en trainingen gestructureerd in onze nieuwe applicatie www.rhcspeelwijze.nl plaatsen. Hier kunnen alle RHC-trainers toegang toe krijgen en het zorgt ervoor dat de kennis en kunde die op het veld wordt toegepast ook online wordt gedeeld met andere trainers.
De nieuwe vergoedingen en bonusregeling zijn te vinden achter de inlog onder Club -> Documenten -> Bestuur.

Met vriendelijke groet,
De TC