Zonder hulp kan het hockeyseizoen niet starten!

3 augustus 2024
Hierbij een laatste dringende oproep tot hulp om het seizoen 23/24 soepel te laten starten. We hebben nog heel hard hulp nodig bij het maken van het open/sluit/barschema. Dit is een taak die gemakkelijk vanuit huis te doen is, op elk gewenst moment. Het kost je ongeveer 1,5 uur per week. De oude schema’s zijn beschikbaar en gemakkelijk over te nemen. Mochten we hier niemand voor vinden, dan betekent het dat het clubhuis en bar niet geopend zullen worden.

Daarnaast zoeken we nog een zaalhockeycommissaris. Zonder deze persoon heeft RHC geen zaalhockey komend seizoen. Als zaalhockeycommissaris heb je het contact met andere verenigingen, huur je de zalen en ben je aanspreekpunt voor de TC/trainers/coaches van RHC. Deze functie is ook vanuit huis te doen en kost in de zaalhockey maanden wat meer tijd.

Als laatste zoeken we ook nog iemand voor de uitgifte en bestelling van hockeymaterialen, denk aan ballen, pionnen, hesjes en gezichtsmaskers. Aan het begin van het seizoen ben jij verantwoordelijk dat elk team zijn materialen heeft. Tijdens het seizoen zal je alleen op aanvraag materialen hoeven te regelen. Je bent maximaal 1,5 uur per week tijd eraan kwijt, gedurende het seizoen wordt dit minder. Mocht deze functie open blijven, dan hebben de teams geen materialen.

Kort samengevat zoeken wij met spoed:
  • Een zaalhockeycommissaris
  • Chef hockeymaterialen
  • Chef open/sluit/barschema
Help jij de vereniging en je clubleden? Samen een functie vervullen mag natuurlijk ook.We hebben jullie namelijk echt heel hard nodig!

Neem contact op bij vragen / interesse via: [email protected] 
Mij bellen of appen mag natuurlijk ook!

Met vriendelijke groet,
Namens het Bestuur,

Féline de Vries
Secretaris