Trainers en trainingsschema vanaf 19 juni

18 juni 2024

De teamindelingen voor komend seizoen zijn inmiddels bekend gemaakt Vanaf 19 juni gaan de teams O8 t/m O18 nog twee weken in de nieuwe samenstelling trainen .

Trainers 2023/2024

Voor veel teams is het al gelukt om een trainer aan te stellen voor komend seizoen. Er zijn helaas ook nog een aantal open plekken. De trainers die we hebben vastgelegd voor komend seizoen, staan bij de nieuwe teams in de app.

Toch een vacature?

Als jouw team nou precies een team is waar we nog geen trainer voor hebben gevonden? Kijk dan samen binnen het team wie dit dan voorlopig even kan oppakken tot de zomervakantie en geef dat door aan de technische commissie. Bijvoorbeeld een ouder, grote broer/zus of een kennis die dit ooit eerder heeft gedaan. Dan kan iedereen die dat wil, lekker blijven hockeyen en kan jouw team alvast wennen aan elkaar.

Voorlopig trainingsschema

Bijgevoegd het trainingsschema tot de zomervakantie. Dit geldt voor de komende twee weken. Na de zomer starten we met een nieuw trainingsschema, dat in overleg met de trainers tot stand moet komen. Wat zeker is, is dat de jongste jeugd teams weer op dezelfde dagen tijden gaat trainen.

Ben je iemand of ken je iemand die het leuk vind om training te geven? Of heb je misschien nog een goede tip? Of een vraag over trainingen of trainers? Dan kan je ons hier vinden en aanspreken tijdens zomeravondhockey of zijn we bereikbaar op[email protected].

 
Bijlage