ME10 bij Dames 1 Amsterdam

31 maart 2024

Afgelopen zondag 30 maart zijn we met ME10 naar de wedstrijd Amsterdam dames 1 - SCHC wezen kijken in het Wagenerstadion in Amstelveen. We waren daar op uitnodiging van Eiffel, die een heel programma had samengesteld.


Toen we aankwamen kregen we eerst allemaal een t-shirt en daarna gingen we naar de zaal waar de coach van dames 1, Allison Annan, de voorbespreking hield. De zaal zat helemaal vol want er waren nog meer jeugdteams uitgenodigd, zelfs uit Leeuwarden en Venray. We mochten ook vragen stellen aan de coach, zij was zelf jarenlang de beste hockeyster ter wereld, maar woont nu alweer jaren in Nederland.


Daarna gingen we met zijn allen naar het Wagenerstadion om de wedstrijd te bekijken. In de pauze kregen we nog allemaal wat te drinken en een zakje chips. Het was een spannende wedstrijd, maar ondanks dat we ze heel goed hebben aangemoedigd verloor Amsterdam met 2-0.


Na de wedstrijd gingen we weer terug naar de zaal, waar we een Meet & Greet hadden met de dames 1 van Amsterdam. Ook kregen we de mogelijkheid om handtekeningen te verzamelen, wat we ook allemaal hebben gedaan. Met volgeschreven t-shirts gingen we weer terug naar huis.


Namens ME10: Michiel, Esther, Pieter, Eiffel, en natuurlijk dames 1 van Amsterdam, allemaal bedankt voor de leuke dag!