Heb je ook zo’n zin in de finale Silvercup?

26 mei 2024
Heb je ook zo’n zin in de finale Silvercup? 

Zaterdag 27 mei | HC Houten | 15:30 uur.

De mannen van Heren 1 hebben er zin in en zijn goed voorbereid! De afgelopen week is een aantal van hen geïnterviewd voor Groot Rijswijk en InRijswijk.

Hieronder de artikelen (via links). Er volgen er nog meer… elke dag een andere story van een van onze helden.

Groot Rijswijk: Bekerfinale hoogtepunt voor RHC
"Zaterdag staat voor de hockeyers van Rijswijksche HC in Houten de finale van de Silver Cup te wachten. Een hoogtepunt in de geschiedenis van de club. De weg naar de finale kende veel hoogtepunten en voor de vertrekkende trainer/coach Joost van Nes gloort er een mooi afscheid aan de horizon…”

InRijswijk: Gaat RHC de silvercup winnen? (deel 1: Sander Gunst) - interview
”De weg naar de finale is toch wel vrij steady verlopen. Onze eerste Silver Cup-wedstrijd tegen Ypenburg was al direct een wedstrijd voor in de boeken. … Daarna volgden nog 4 mooie en spannende wedstrijden, met als kers op de taart de 8-1 winst tijdens de halve finale. Een heuse feestavond voor heel Rijswijk.”

InRijswijk: Gaat RHC de silvercup winnen? (Deel 2: Hidde Caminada) - interview
”De weg naar de finale was een mooie weg met veel support vanuit de club. … Na 3 keer uit mochten we eindelijk thuis spelen. Wat de club en het publiek allemaal hebben geregeld was geweldig … Zo heb ik als jeugdspeler nog sommige gasten waar ik nu mee hockey, kampioen zien worden of zien promoveren. Als ik daar na al die jaren nu zelf mag staan in een belangrijke wedstrijd is dat natuurlijk supermooi.””

 

InRijswijk: Gaat RHC de silvercup winnen? (Deel 3: Damon Reinigert en Joost van Nes) - interview

Damon: "Natuurlijk hadden we niet verwacht dat we finale zouden halen. We zijn eigenlijk nog nooit echt ver gekomen. Dit jaar verliep even anders en we bleven maar winnen.”

Joost: "Eerlijk gezegd had ik wel de verwachting dat de kans op de bekerfinale dit jaar groter zou zijn dan het winnen van de competitie, dus in dat opzicht wel.”

 

Ook zal de pers tijdens de bekerfinale aanwezig zijn en hier verslag van doen.


Tot zaterdag!

De mannen van H1