Jeugdkamp update 25 mei 2023!

25 mei 2024
Beste Jeugdkamp deelnemers,

Nog even en het is zover. De bedden zijn gestapeld, de bladeren geveegd. De soep staat te koken en de haard al flink te roken. De leiders staan klaar, de kookploeg al dagen, welke leider zal s'nachts, die boom om weten te zagen? Voor jullie nog even wat belangrijke informatie voor aankomend weekend!

  • Aankomende zaterdag zullen we richting onze kamplocatie gaan. Nu weet natuurlijk iedereen dat H1 de Silvercup finale speelt op zaterdagmiddag. Het JOC heeft kunnen regelen dat we met alle kinderen en begeleiders naar de silvercup finale kunnen gaan. Dit is natuurlijk harstikke mooi nieuws. Nog meer kinderen die ons heren team naar de overwinning kunnen schreeuwen. Vanaf onze kamplocatie zullen we met de bussen heen en weer gaan naar Houten. Zorg dat je iets roods (bordeaux) bij je hebt!                                               
Mochten de ouders hier nog vragen over hebben kunnen ze contact opnemen met Sander oostveen (0641614601) 

  • Het belooft warm weer te worden aankomend weekend. Zorg dat je zelf ook wat zonnebrand creme meeneemt.
  • Er zijn nog een aantal deelnemers die niet betaald hebben. Wij verzoeken je dringend de betaling te voldoen, in ieder geval voor zaterdag 27 mei. 
Open de RHC app en ga naar meer > evenementen > Jeugdkamp 2023 > aanmelden > betalen en aanmelden.

Lukt dit niet? Zorg dan dat je het bedrag van 180,- euro overmaakt naar de Rijswijksche Hockeyclub met als betalingskenmerk: Jeugdkamp 2023 betaling [naam kind]. Dat kan op bankrekeningnummer: NL66 RABO 0166 8957 09 ten name van Rijswijksche Hockey Club.

We zien jullie morgen (vrijdag) tussen 19:00 en 20:00 op RHC om je tas af te geven en zaterdag om 08:00 op RHC.----------------------------------------

Nog iets langer dan een week en dan gaan we met 160 deelnemers en 40 begeleiders op kamp. Het wordt een fantastisch weekend. In dit nieuwsbericht alle belangrijke informatie op een rij. 

Betaling:
Er zijn nog een aantal deelnemers die niet betaald hebben. Wij verzoeken je dringend de betaling te voldoen, in ieder geval voor maandag 22 mei.
 
Open de RHC app en ga naar meer > evenementen > Jeugdkamp 2023 > aanmelden > betalen en aanmelden.

Lukt dit niet? Zorg dan dat je het bedrag van 180,- euro overmaakt naar de Rijswijksche Hockeyclub met als betalingskenmerk: Jeugdkamp 2023 betaling [naam kind]. Dat kan op bankrekeningnummer: NL66 RABO 0166 8957 09 ten name van Rijswijksche Hockey Club.

Spullen brengen:
Vrijdag 26 mei kun je je spullen afgeven tussen 19:00 en 20:00 in de avond. In de bijlage van dit bericht vind je de paklijst voor dit jaar. Zorg dat je alle spullen bij je hebt en dat je op zaterdagochtend een losse tas meeneemt. 

Zaterdag om 08:00 aanwezig op RHC
We verwachten je zaterdagochtend 27 mei om 08:00 op RHC. We zullen dan het kamp openen en zo snel mogelijk vertrekken naar de locatie. Kom op tijd!

Maandag rond 16:00 terug op de club
We verwachten maandag rond 16:00 weer terug te zijn op de club. We spelen dan de grote finale van het Jeugdkamp 2023. We vragen aan de ouders om communicatie hierover in de gaten te houden via de website. 

Locatie & thema:
We nemen je mee naar RHC en het Betoverde Bos. Het thema is Sprookjes & Fantasie. De locatie waar de kampleden zich bevinden is Buitencentrum Overasselt in Overasselt.

Vragen? Stel ze.
Vragen zijn er om beantwoord te worden. Als je daarom met belangrijke vragen zit over het kamp, kun je ze stellen aan Joost Nieuwenhuis (06 10 93 46 72), Sander Oostveen (06 41 61 46 01) of Hilde de Koning (06 48 43 40 51).

We gaan er een ontzettend mooi kamp van maken en we kunnen je nu al verklappen dat het weer een weekend wordt die je nooit gaat vergeten.

Tot volgende week! Knibbel knabbel, knuisje. Wie woont er in een houten huisje?

Het JOC 
Bijlage