Informatie Silvercup Finale H1 - Meld je aan voor de supportersbus!

15 mei 2024
Met een meedogenloze 8-1 overwinning op AMHC FIT heeft Heren 1 zich geplaatst voor de finale van de Silver Cup. 

2 doelpunten van aanvoerder Sander Gunst, 2 van Thomas de Haan, 2 van Robert van der Elst, waarvan één uit een strafbal, een strafcorner van Joost Nieuwenhuis en het eerste doelpunt in de hoofdmacht van Thijmen Hendriks, brachten de eindstand op het scorebord. De overwinning werd groots gevierd met spectaculair vuurwerk , zanger Chicco en naar verluid een enkel drankje.

Op de site van SportSnap staat een fotoverslag van deze geweldige avond.

SUPPORTERSBUS
De finale wordt gespeeld op zaterdagmiddag 27 mei  bij HC Houten.

De wedstrijd begint om 15:30 uur. Tegenstander is HC Helmond, dat speelt met voormalig international Bob de Voogd in de gelederen.

De Vrienden van Rijswijk organiseert een supportersbus, waarvoor je je nú kunt inschrijven!

Stuur hiervoor een e-mail naar [email protected]. Vermeld hierin graag voor hoeveel personen jij een plekje wilt reserveren. Wie het eerst komt, het eerst maalt! 

Je kaartje voor de bus kost 15,00 euro p.p. 
Voor de betaling ontvang je een Tikkie. Jouw plek in de bus is pas definitief nadat je betaling is ontvangen.

Meld je aan bij De Vrienden van Rijswijk en reis ‘gratis’ mee
De succesvolle activiteiten rond de Silver Cup worden dit jaar georganiseerd door De Vrienden van Rijswijk. Een actieve groep, die RHC gevraagd en ongevraagd, financieel en organisatorisch ondersteunt. De ideeën voor volgend seizoen worden binnenkort voorgelegd aan de deelnemende Vrienden.

Voor de realisatie van hun plannen vraagt De Vrienden van Rijswijk een jaarlijkse bijdrage van 100 euro. Join the winning team en word ook Vriend! Je helpt RHC verder vooruit én je hebt inspraak in de plannen voor volgend seizoen.

Aanmeldbonus
Als jij je nú aanmeldt als Vriend van Rijswijk, heb je op zeker een plaatsje in de supportersbus. En als aanmeldbonus reis jij ‘gratis’ mee naar de finale! 

Ook om je aan te melden als Vriend, is het e-mailadres [email protected]

Meer informatie over De Vrienden van Rijswijk vind je hier