Nieuwe redactie

31 maart 2024

Wij zijn verheugd dat we jullie kunnen melden dat we drie nieuwe redactieleden hebben. Afgelopen donderdag hebben Ilse Smit, Ellen Franke en Titia Sterk de stoomcursus Webredactie gevolgd.


Ilse kennen we allemaal van het WK-karretje. Zij is de moeder van Freek (JC1), Laura (MD3) en Hugo (JD3). Van dat laatste team is zij ook de manager.


Ellen is de moeder van Sanne (MC1) en Lisa (MD1) en de drijvende LISA-kracht achter de MD-lijncoördinator, trimlid Leo .


Titia, speelster van Dames Veterinnen B en lid sinds 1986, is de moeder van Fabienne (MC2) en Victor (JE2).


De dames ontvangen inmiddels de berichten die worden gestuurd aan [email protected] en vanaf heden gaan zij de nieuwsartikelen en de agenda, in ons ledeninformatiesysteem LISA, bijhouden. Zij worden hierbij in afnemende mate ondersteund door onze vertrekkende redacteuren Lisette van der Kallen en Patrick van Hijkoop, die wij hierbij zeer bedanken voor hun grote inzet voor onze huidige website, de RHC-app en het Narrowcasting-scherm.


Met deze overdracht wijzen we iedereen er graag nogmaals dat nieuws- en agenda- items gestuurd dienen te worden aan het eerder genoemde emailadres [email protected]. Post die aan de ledenadministratie@, administratie@, info@, of aan de privé-emailadressen van de vertrekkende redactieleden wordt gestuurd, wordt niet meer door hen behandeld.


Wij wensen de nieuwe redactieleden heel veel succes en plezier met de werkzaamheden.