5 april Wereldbeker op RHC

28 maart 2024

Het WK Hockey komt steeds dichterbij en is het aftellen geblazen naar de wedstrijden! Daarom heeft RHC de WK-mascotte Stockey en de wereldbeker uitgenodigd om op onze club aanwezig te zijn, zodat alle leden de gelegenheid krijgen om die geweldige wereldbeker vast te houden!

Op zaterdag 5 april is het zover ... je kunt dan de wereldbeker en Stockey aanraken en er zelfs mee op de foto gaan. Van 13.30 uur tot 16.30 uur staat de extra beveiligde beker in een stand op onze club. Noteer in je agenda en zorg dat je er bij bent! Deze unieke kans mag je absoluut niet missen.

Bij de Hockey World Cup Tour kunnen hockeyfans van RHC zelf op de foto met de wereldbeker en voelen hoe het is om kampioen te zijn. In de Tourstand maken we een foto die je op rabosport.nl kunt downloaden. Natuurlijk mag je ook met je eigen telefoon foto’s maken. En je kunt op de foto met WK-mascotte Stockey, want hij is degene die de wereldbeker bij de clubs brengt. Hij bouwt graag met iedereen een feestje! Spreek af met je team en kom naar de stand!

RHC wil alle leden zoveel mogelijk meenemen in de droom dat de Oranje hockeyvrouwen op 14 juni 2014 en de mannen op 15 juni juichend de wereldbeker in de lucht houden.

Wie krijgt er dan geen zin in het WK hockey?!