15-3: laatste dag foto's Hoogvliet

11 maart 2024

Kabouters en Benjamins ook op 15 maart. Zoals jullie al eerder op de site hebben kunnen lezen is zaterdag 15 maart het derde moment met de fotografie van ieder jeugdlid. De tijden van de wedstrijden zijn bekend en daarom ook de tijden waarop alle teams die thuis spelen komende zaterdag op de foto gaan. Een aantal teams speelt al om 09.00 uur en gaat heel vroeg op de foto!

Zorg dat je met je team op de aangegeven verzameltijd aanwezig bent buiten voor de dameskleedkamer.
Geen t-shirt onder het RHC-shirt!
Altijd de coach/teammanager met het team mee naar de kleedkamer.
Keepers in hun keepershirt.

Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Er is een fotograaf aanwezig op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden, is bijgevoegd schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, let op: we beginnen al om 07.50 uur, dus kijk goed wanneer je aan de beurt bent!

Schema met tijden:

http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/tijden15maartdef.xlsx


Portretrecht
Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een paspoortkaart in deze actie met je voor- en achternaam erop.

Je kon 8 maart niet
Je kon 8 maart niet op de foto. Kom dan 15 maart. Dat is echt de laatste mogelijkheid om voor deze actie op de foto te gaan. Sta je te fluiten op het moment dat je team staat ingedeeld: loop later/eerder even langs.

De Benjamins die afgelopen zondag er niet waren en De Kabouters zijn ook ingedeeld. Heb je geen RHC-shirt, dan is er een leenshirt.

Mis deze unieke kans niet!

Aan deze WK-RHCpaspoortenactie is ook een leuk wedstrijdelement verbonden. Hiermee kun je hele leuke prijzen winnen! Wat dat is precies is .... wordt nog even geheim gehouden!