MC1/MC2 CPC Het vergeten kind

10 maart 2024

Wat zijn wij trots op jullie!!! Jullie kunnen echt alles. Eerst vrijdag cake bakken, dan zaterdag als ware ‘sales’ langs de velden van RHC alle heerlijke lekkernijen verkopen voor het goede doel. Tussendoor gewoon nog ‘even’ een wedstrijd spelen……… En dan zondag……….allemaal de héle 5 kilometer van de jubileumeditie van de 40ste CPC uitgelopen ZONDER TE STOPPEN EN BEST SNEL (gemiddeld binnen half uur)!!!! Bewaar je medaille (voor later…..) die neemt niemand je meer af! Echt geweldig gedaan meiden! Het weer was heerlijk warm (minimaal 17 graden warmer dan vorig jaar), de sfeer was super gezellig, de meiden in topvorm, de meeloop-ouders helemaal in shape en de onmisbare enthousiaste ouders als supporters, tassendragers en fotografen.


In het startvak was het helemaal feest met de enorme muzikale hitknallers you never walk alone, gangnam style en een eigen huis. De moeders hosten vrolijk mee, tot groot verdriet van de dochters…………… In het begin lukte het nog wel bij elkaar te blijven, maar de tempo’s verschilden en het was heel druk. Moe en zwetend kwamen de meiden over de finish waar ze een welverdiende medaille en drinken kregen. Kortom een ‘feelgood’ zondag!

En ja wat is de eindstand voor het WK goede doel ‘Het vergeten kind’………. MC1 en MC2 hebben zich laten sponsoren voor de CPC en cake gebakken en verkocht en samen € 450 opgehaald!!!! En er moeten nog sponsorgelden volgen. Echt super meiden! Dank jullie wel! www.vergetenkind.nl

De prachtige shirts zijn speciaal voor de meiden en het goede doel gemaakt en gegeven door PROMOTIONALPRINTING waarvoor dank!

Om nog even na te genieten: https://www.mijnalbum.nl/Album=LWOVH4FT#E46Z7KB8