Jeugdcommissie 13-02-2013

13 februari 2024

Tijdens de voorjaarsvakantie wordt er gewoon getraind. Inventariseer tijdig de aantallen zodat de trainer niet voor verassingen komt te staan.


Aanvoerdersoverleg

Zaterdag 9 maart van 16.00 - 18.00 uur organiseert de JeugdCommissie een aanvoerdersoverleg. We vragen alle aanvoerders van de A t/m D jeugd om hierbij aanwezig te zijn. De JeugdCommissie stelt het zeer op prijs wanneer alle aanvoerders hierbij aanwezig kunnen zijn om hun team te vertegenwoordigen! Willen jullie de aanvoerders alvast enthousiasmeren voor dit overleg?


Ouders langs de lijn

Voor de winterstop heeft de JeugdCommissie met (bijna) alle teams een teamgesprek gehad. In veel van die gesprekken komt naar voren dat de kinderen het vervelend vinden als de ouders langs de lijn zich met de wedstrijd bemoeien. De kinderen geven zelf aan: Ouders langs de lijn zijn van harte welkom om de kinderen toe te juichen en aan te moedigen, maar laat de coaching over aan de coach. Wanneer er van alle kanten wordt "gecoacht" dan werkt dat alleen maar verwarrend voor de kinderen.


Oefenwedstrijden

Op 9 maart start de competitie weer. Maar er worden eerder al oefenwedstrijden gespeeld. Kijk in het wedstrijdschema voor alle informatie hierover.