Info van de Jeugdcommissie

7 februari 2024

Nog even en dan gaan we weer het veld op voor de tweede helft van het seizoen. Onderstaand een update van de laatste stand van zaken.

* Zaalhockey
Komend weekend (8 en 9 februari)i is het laatste weekend van de zaalcompetitie. De week daarna, zaterdag 15 februari, organiseert RHC een huldiging voor alle zaalkampioenen. RHC heeft een bovengemiddeld aantal kampioenen en daar zijn we trots op! Iedereen is, vanaf 15.00, uur van harte welkom om de kampioenen in het zonnetje te zetten. Op bijgaande link naar de website zijn de foto's van de kampioenen te bewonderen. http://rijswijkschehc.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=360&Volledig=1.
Ben je kampioen en staat je foto er nog niet bij............mail je foto dan naar [email protected].

* Start veldtrainingen en oefenwedstrijd
Vanaf volgende week (10 februari) starten de veldtrainingen weer volgens het reguliere trainingsschema. Via de app en op de site is het volledige trainingsschema van de veldperiode beschikbaar, http://rijswijkschehc.nl/site/default.asp?option=2502&stcname=programma_trainingsschema.

Op 15 februari wordt er voor alle jeugdteams een oefenwedstrijd geregeld tenzij er door het team anders is aangegeven.

* Workshop trainers Jongste Jeugd
Op 15 februari is er een workshop voor trainers van de jongste jeugd. Deze workshop is verplicht voor de huidige trainers van jongste jeugdteams, maar is ook voor spelers van 14 jaar en ouder die eventueel training willen gaan geven en daar meer over willen weten. Aanmelden kan via [email protected].

* Voorjaarsvakantie
Tijdens de voorjaarsvakantie (21/02/2014 t/m 02/03/2014) is er gewoon training. Ben je er niet, meld je dan tijdig af bij zodat de trainer hier rekening mee kan houden!

* Start tweede deel veldcompetitie
In het weekend na de voorjaarsvakantie (8 maart) start de tweede competitiehelft.

* Aanvoerdersoverleg A-D jeugd
Op zaterdag 8 maart is ook het tweede aanvoerdersoverleg van 16.30-18.00 uur. Wij hopen op alle aanvoerders van de A-D jeugd om hun team te vertegenwoordigen.
Tijdens het aanvoerdersoverleg wordt er o.a. gesproken over het belang van de aanvoerder en de komende selectieperiode.

Extra informatie Jongste Jeugd:

* Workshop coaches Jongste Jeugd
Op 12 februari wordt er een workshop voor de coaches van de jongste jeugdteams georganiseerd. Meer informatie via: http://www.rijswijkschehc.nl/site/default.asp?Option=51&NewsID=362&Volledig=1

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel via [email protected]. Mocht je die avond niet aanwezig kunnen zijn, geef dat dan ook door.

* Spelregelavond 6 tegen 6
Na de midwintercompetitie gaan de F-teams 6 tegen 6 spelen. Dit betekent dat de spelregels veranderen.
Op 19 februari is een spelregelavond voor ouders van F-jeugd. Ook ouders van eerste jaars E-jeugd die graag hun geheugen opfrissen zijn van harte welkom.
Omdat er bij de 6 tegen 6 competitie met een keeper gespeeld wordt zullen tijdens deze avond ook de keepersspullen worden uitgedeeld aan alle F-teams.

* Trainingstijden:
De Benjamins trainen vanaf zondag 9 maart weer op de oorspronkelijke tijd, 9.30-10.30 uur. De Kabouters starten weer met trainen op woensdag 12 maart.


Met vriendelijke groet,
Jeugdcommissie RHC
[email protected]