Evenementencie zoekt vervanging

5 februari 2024

Al een aantal jaren worden met veel aandacht en inzet voor onze jeugdleden door de Evenementencommissie feesten georganiseerd. Voor iedere jeugdlijn valt er wel wat te beleven, een paar keer per jaar staat deze groep klaar om alle kids een leuk feest te bezorgen.

Een groot gedeelte van de Evenementencommissie bestaat uit ouders waarvan de kinderen inmiddels al niet meer spelen in bijvoorbeeld de D- of C-jeugd. De aansluiting met deze groep wordt dan ook wat lastiger.

Daarom is de Evenementencommissie druk bezig om ouders te vinden die de taken van de huidige commissieleden willen overnemen. Vooral ouders uit de D-en C jeugd zijn gewenst!

We zien dan ook graag dat dit seizoen al wordt meegeholpen bij de organisatie van de feesten zodat er alvast ervaring kan worden opgedaan.

Wat houdt het precies in? De Evenementencommissie komt ± 2 tot 3 keer per jaar bij elkaar om te vergaderen. Per jeugdlijn worden twee feesten per seizoen georganiseerd. Daarnaast wordt in overleg wel eens een beroep gedaan op de Evenementencommissie ter ondersteuning van andere activiteiten.

Dus, bent u bereid een beetje van uw tijd en creativiteit aan onze jeugd te besteden, laat ons dat dan weten! Wij zien uw aanmelding graag binnenkomen op [email protected]. Natuurlijk kunt u via dit mailadres ook terecht voor meer informatie.

Wij hopen op voldoende positieve reacties zodat de feesten ook volgend seizoen weer op de agenda staan!

Feestelijke groet,
Evenementencommissie