RHC-sponsoring vanaf 50 euro

17 januari 2024

De Rijswijksche Hockey Club heeft onlangs het 1.000e lid verwelkomd en is met trots de grootste sportvereniging van Rijswijk. Om voor sponsoren, die we als ongesubsidieerde vereniging zo hard nodig hebben, aantrekkelijk te zijn en te blijven heeft de sponsorcommissie in samenwerking met Hoogvliet een nieuwe sponsormogelijkheid ontwikkeld.

Hoogvlietactie in april – uw logo op 500.000 RHC-paspoorten
Supermarktketen Hoogvliet heeft onze vereniging wederom aangeboden om in het voorjaar van 2014 mee te draaien in een geweldige clubpaspoortenactie die gekoppeld gaat worden aan het WK Hockey 2014. Onze leden worden hier snel over op de hoogte gebracht.

In deze actie wordt er van onze leden een paspoortkaart gemaakt. Op zo’n paspoortkaart staat de foto, maar ook een aantal leuke weetjes. Zo ontstaat er een mooie serie van paspoortkaarten die zeer de moeite waard is om te verzamelen en gebundeld wordt in een prachtige map!

In de flyer zijn de mogelijkheden te zien om uw bedrijf te promoten en mee te laten genieten in deze actie. Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo zijn er 6 plekken (nog 1 te koop) op de paspoorten (oplaag 500.000, kosten 300 euro per plek) en 23 plekken in het boekje in de verzamelmap (oplaag 1.000, kosten 50 euro per plek): http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/flyerhoogvliet.pdf


Een telefoontje met Cora Rosenthal is genoeg om uw betrokkenheid bij deze mooie actie in gang te zetten, 06 – 11325094, mail: [email protected]

Wij hopen natuurlijk dat deze vorm van sponsoring u aanspreekt en horen graag van u voor 27 januari (dan gaat de map in productie).