Jeugdkamp 29 - 31 mei

24 maart 2024
Inschrijving gestart en leiders gezocht. Ook dit jaar organiseert het Jeugdkamp Organiserend Comité (JOC) weer een fantastisch jeugdkamp. Wij gaan op kamp van 29 mei tot en met 31 mei. Alles wordt uit de kast getrokken om van deze editie weer een knalfeest te maken! Het thema en de locatie houden we voorlopig nog even geheim…Deelname aan het kamp staat open voor 1e jaars E tot en met A. De kosten bedragen € 105.
Alvast in de stemming komen? Kijk eens naar oude kampfoto’s:
http://www.mijnalbum.nl/Album=CIISWVBD#KKSJD7VNDeelnemers - Inschrijfformulier
Hier is het formulier te vinden wat gedownload, afgedrukt en volledig ingevuld (beide pagina’s, inclusief handtekening) dient te worden: http://www.rijswijkschehc.nl/files/library/pdf/kamp2014.pdf


Let op: tot het moment van officiële publicatie, kunnen wij geen enkele uitspraak doen over definitieve inschrijvingen. Houd de RijswijkscheHC website goed in de gaten voor verdere informatie!

Contactinformatie

Het JOC bestaat uit enthousiaste vrijwilligers. Deze personen zijn dan ook de aanspreekpunten voor al uw vragen. Natuurlijk kunnen wij op dit moment nog niets zeggen over locatie, meeneemlijsten, spelonderdelen, etc..Ook kunnen wij geen enkele uitspraak doen over definitieve inschrijvingen. Alle aanvullende informatie zal de komende weken via de e-mail en website gecommuniceerd worden. Voor al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij: [email protected]


LEIDERS, SCHRIJF JE IN!!!
Ben je seniorenlid? Dan bestaat er de kans om deze onvergetelijke belevenis ook mee te maken! Heb je zin om drie dagen lang aan een waanzinnig uitputtingsslag mee te doen?
Schrijf je nu in! Het RHC Jeugdkamp heeft een lange geschiedenis en veel leden die op Rijswijk zijn geweest kunnen er over mee praten.
Vraag een willekeurig seniorenlid over een anekdote uit een jeugdkamp en je krijgt een avondvullend monoloog voor je kiezen. Nu bestaat er dus de mogelijkheid om dit zelf mee te maken.

Heb je interesse om drie dagen mee te gaan naar een spectaculaire locatie met ca. 130 kinderen in de leeftijd van 8 tot 18 jaar? Mail dan snel naar [email protected]


Vriendelijke groet,
Het Jeugdkamp Organiserend Comité
Remco van Oyen