Mooie bridgestart 2014

6 januari 2024
Onze 1e bridge avond van 2014 hebben wij weer beleefd en wat voor een avond, fantastisch in een woord! Géén stilzit dankzij ons (oude) nieuwe paar Robbert en Bobbie, zodat wij met 12 paren de strijd konden aanbinden. Maar.... alvorens te beginnen hebben wij eerst het glas geheven op het nieuwe jaar en ons te goed gedaan aan overheerlijke oliebollen!!! Een heerlijke traditie.

Wat de spellen betreft, ach voor de een wat puntrijker dan voor de ander, maar over het algemeen genomen zaten er toch wel mooie spellen bij! Dat vond het nieuwe paar Robbert en Bobbie denk ik ook. Zij scoorden aan elke tafel en kwamen zodoende op een 1e plaats met een percentage van 58.75%. Zij werden op de hielen gezeten door Alita en Willem die het toch tegen hen af moesten leggen. Zij kwamen n.l. niet dichterbij dan 52.92%, waardoor zij op de 2e plaats terechtkwamen. Mooie prestatie ook. De derde plaats is een veel begeerde! Zelfs 3 paren hadden hun oog daar op laten vallen, maar geen van de 3 paren lukte het om de beste van hen te zijn dus moesten zij de buit delen. Mary en Kees, Tonny en Henk, alsmede George en Piet behaalden ieder een percentage van 52.50% Dat wordt volgende keer strijden mensen: wie komt er dan weer het beste uit? Afwachten maar!

Ook wel verrassend, maar dan in de andere betekenis eindigden Gerda en Ria wat meer naar onderen n.l. op de 11e plaats met een percentage van 46.25%, gevolgd door de 2 mannen waar ik toch wel wat meer van had verwacht. Pim en Bardon, zij kwamen niet verder dan de laatste plaats met een percentage van 44.17%. Jammer mannen, volgende keer beter. Die volgende keer... A T T E N T I E .....A T T E N T I E : is NIET de datum die afgelopen Zaterdag abusievelijk werd genoemd, maar de wel de datum die U allang in Uw agenda had staan n.l. Z A T E R D A G 1 F E B R U A R I 2014

Hoewel er al wel wat afschrijvingen zijn (wintersport) hopen toch weer met een leuk aantal paren te gaan bridgen.

Wij zien U dan weer, mocht U verhinderd zijn, belt of mailt U dan s.v.p. naar een van onderstaande tel. nummers of e-mailadres. Tot de volgende keer.

Ans de Gier tel. 070 3310432 of 06 51192444 of e-mail: [email protected]