Van de Voorzitter

16 december 2024
Afgelopen weekend stond natuurlijk in het teken van het RHC kerstgala. Alle restaurants in Oud-Rijswijk zaten vol met mannen in smoking en dames in prachtige jurken. Na de diverse diners ging het dan in colonne naar de club, die door Dames A prachtig was aangekleed. Het was een prima feest. Er werd gedanst en van de foutje versnaperingen genoten. Dames jullie hebben een geweldig feest in elkaar gedraaid. Dank voor alle inspanningen. Ik ben benieuwd wie het aandurft om volgend jaar deze handschoen op te pakken.

Inmiddels zijn de buitentrainingen afgelopen. Vanaf 6 januari gaan we weer beginnen. De meeste leden zijn nog wel actief in de zaal. Het is nog een beetje zoeken zonder onze vaste stamkroeg in de Schilp, maar de tribunes staan in het weekend weer vol en er wordt lekker gehockeyd. Ik ben benieuwd wie we 15 februari allemaal mogen gaan huldigen.


Een paar weken geleden bereikten wij de mijlpaal van 1000 leden. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 5 januari zal het 1000elid in het zonnetje worden gezet, dus ik nodig jullie van harte uit dit heugelijk feit met ons te vieren. Deze mijlpaal zet ons tegelijkertijd ook aan het denken. Wat maakt ons nu eigenlijk RHC? Wat moet er gebeuren om ook met meer dan 1000 leden die gezellige club te blijven waar iedereen zich thuis voelt? Hoe zorgen we dat we onze sportieve ambities waar blijven maken? Daarvoor organiseren we op 11 januari de conferentie "RHC: dat zijn wij” Zie het artikel op de website voor meer informatie en hoe je je aan kunt melden. Ik denk dat het een unieke bijeenkomst wordt waar we veel van elkaar kunnen leren. De conferentie is voor iedereen die betrokken is bij de club of je nu vrijwilliger bent of niet en of je nu speler van Dames 1 bent of ouder van een Benjamin.


De kerstdagen naderen dus nemen we een kleine pauze. Ik hoop dat iedereen een fijne kerst heeft met zijn dierbaren. We zien elkaar weer in het nieuwe jaar.

Met sportieve groet,

Geert-Willem van Weert

Voorzitter