Conferentie: "RHC: dat zijn wij!"

12 december 2024
RHC is een bloeiende vereniging. Daar zijn wij trots op! Het ledenaantal stijgt gestaag. Er zijn al meer dan 1000 RHC leden. Maar wat betekent die groei voor jou, voor de hockey, voor de vereniging? Waar gaan we naar toe? Wat past ons als echte RHC-ers? Wat verwacht jij van de club en wat mag de club van jou verwachten? Hoe blijven wij die gezellige vereniging waar we alles met elkaar doen?


Het is de hoogste tijd om met elkaar in gesprek te gaan over deze vragen. Daarom organiseren we op 11 januari van 11.00 - 15.00 uur een spannende, creatieve mini-conferentie. Wil jij meebepalen waar we als club goed in zijn, wat beter kan en wat er dan moet gebeuren? Meld je dan snel aan – in ieder geval vóór 22 december – want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Aanmelden kan door in te loggen op de website (via de link "login" in de donkere balk bovenin de site).


Inschrijven wil nog niet zeggen dat je ook mee kunt doen, want er is een limiet aan het aantal deelnemers en we zijn op zoek naar een mix van leden van 15 jaar en ouder dwars door alle teams, trainers,ouders, commissies en bestuur heen. De organisatie zorgt voor een balans in de uiteindelijke samenstelling van deelnemers. Je ontvangt voor 4 januari een bevestiging.

Programma
11.00 Aftrap door Geert-Willem van Weert en dagvoorzitter Frans Werter
11.15 Groepsopdrachten: op zoek naar de kernwaarden van RHC
12.30 Pauze en eenvoudige lunch
13.00 Groepsopdrachten van kernwaarde naar praktijk
14.15 Terugkoppeling
15.00 Afsluiting en vervolg

Meld je aan en laat jezelf en anderen verrassen!

Geert-Willem van Weert
Voorzitter
[email protected]