Workshop AED 22 maart en 3 april

5 februari 2024
Speciaal voor sporters, coaches, teammanagers, ouders en andere geïnteresseerden is er op woensdag 22 maart of maandag 3 april 2023 een training Reanimatie/AED te volgen. De training wordt verzorgd door De Hoog Reanimatietraining en duurt zo’n 2,5 uur, van 19:00 tot 21:30.

Leerdoelen en onderwerpen van de workshop
Je leert de symptomen van een hartstilstand te herkennen. Daarnaast leer je de vaardigheid van het reanimeren, mond-op-mondbeademing en het gebruik van een AED.

De kosten en dit krijg je na betaling
De kosten voor de workshop zijn €35,00. LET OP: de betaling dient op de avond van de bijeenkomst te worden voldaan, dit kan contant of per tikkie.

AED/reanimatie trainingen worden doorgaans of gedeeltelijk door je zorgverzekeraar vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent. Check de polisvoorwaarden van jouw verzekering om te kijken of een AED/reanimatietraining wordt vergoed!
Heb je de training gevolgd? Dan ontvang je per mail een certificaat.

Administratie
Aanmelden kan tot en met 18 maart 2023
Bij aanmelding graag je voorkeursdatum (22 maart of 3 april), voor- en achternaam, email, geboortedatum en adres vermelden.De groep bestaat maximaal uit 12 personen. Bij late aanmeldingen kan het voorkomen dat de voorkeursdatum al vol zit.

Wij als bestuur vinden het belangrijk dat de mensen weten hoe om te gaan in een noodsituatie. Geef je daarom op voor de reanimatie/AED training via mail naar: [email protected]. Wil je meer leren over hoe te handelen in een noodsituatie? Zie ook de EHBO Sport Workshop op woensdagavond 5 april.

Ook voor eventuele vragen kan je altijd bij ons terecht!
Samen houden we RHC veilig.

Met sportieve groet,
Féline de Vries - secretaris
Odilia van Rosmalen