Kerstgala kaartverkoop gestart !!

15 november 2022
De kaartverkoop voor het RHC-gala ‘Bal Masqué’ start op 17 november 22:00 uur!
De kosten per persoon zijn € 25,-. Je bestelt maximaal twee kaarten (dus maximaal één introducé) per persoon, je vermeldt hierbij jouw naam (+ naam introducé) en jullie zijn 18 jaar of ouder.
Heb je besteld en betaald? Dan zetten we je op de gastenlijst. Het bal heeft ruimte voor 200 gasten. Voor leden is er een pre-sale.

Pre-sale
De pre-sale is van 17 tot 27 november voor leden (18+). Je bestelt kaartjes via de RHC-app. De betaling moet op naam staan van het RHC-lid. Wat je moet doen: ga rechtsonder in de RHC-app naar ‘Meer’ (…), klik vervolgens op evenementen. Hier vind je het evenement ‘Kerstgala 2022’. Koop je twee kaartjes: vermeld bij de opmerkingen de naam van de tweede persoon.

Sale
De sale start vanaf 27 november. Dan hebben ook ouders van leden de gelegenheid kaartjes te kopen. Hoe dat werkt? Deze info volgt later via onze website www.rijswijkschehc.nl.

Gastenlijst
De gastenlijst wordt één week voor het Bal Masqué gepubliceerd op de website, achter de login. Bij entree van het Bal Masqué meld je je bij de portier. Deze heeft een gastenlijst op naam. Als je op de lijst staat, mag je op vertoon van jouw legitimatiebewijs naar binnen.

Bal Masqué
De deuren van het Bal Masqué openen om 20:00 uur en sluiten om 21:15 uur; het einde is om 01:30 uur. Het bal wordt feestelijk opgeluisterd door Plunck Music, een weergaloze band. Zie https://www.plunck.com.

Kort samengevat:
RHC Kerstgala 17 december 2022
Kaarten € 25,- p.p., max. 2 kaarten
Pre-sale 17-26 november voor leden (18+) via RHC-app
Sale Vanaf 27 november, voor ouders van leden, info volgt
Gala 20.00 uur - 01.30 uur (deuren dicht 21.15 uur)
Toegang Je staat op de gastenlijst en op vertoon van jouw legitimatiebewijs
Dresscode Bal Masqué


Feestelijke groet,
De Organisatie H30-1 en Wannetal
Vragen: [email protected]
 
Bijlage