Kerstgala kaarten: nog een aantal beschikbaar!

7 december 2024

Kerstgala: nog een aantal kaarten beschikbaar

·  Wil jij bij het mooiste RHC-feestje van het jaar zijn?

·  Wil jij RHC-ers in galajurk/smoking zien?

·  Wil jij feesten met een waanzinnige band?

·  Wil jij het jaar met een knalfeest afsluiten?

·  Wil jij een topfeest voor slechts € 25,- pp?

Dan mag je dit niet missen!

Het kerstgala is op 17 december in ons feestelijk omgetoverde clubhuis ‘Bal Masqué’

Kaarten Leden
Voor leden 18+ (senioren en trim) geldt: Je bestelt maximaal 2 kaartjes (dus 1 introducé) via de RHC-app. De betaling moet op naam staan van het RHC-lid. Je bestelt maximaal 2 kaarten en jullie zijn 18 jaar of ouder.
Wat moet je doen: ga rechtsonder in de RHC-app naar ‘Meer’ (…), klik vervolgens op evenementen. Hier vind je het evenement ‘kerstgala 2022’. Koop je 2 kaartjes: vermeld bij de opmerkingen de naam van de 2e persoon. De betaling via de app is een bevestiging.

Kaarten Niet-Leden
Ook ouders van (jeugd) leden zijn van harte uitgenodigd. Je bestelt maximaal 2 kaartjes via een betaling per bank en een bevestiging per mail, deze moeten op naam staan. Je bestelt maximaal 2 kaarten en jullie zijn 18 jaar of ouder.
Wat moet je doen: Maak € 25,- per kaart over naar NL66RABO0166895709 t.n.v. Rijswijksche Hockey Club o.v.v. ‘Kerstgala 2022’ + jouw naam (+ naam van de 2e persoon). Stuur direct hierna een mail naar [email protected], zet hierin jouw naam (+ naam van de 2e persoon) + screenshot van de (bank) betaling. Je ontvangt een bevestiging/reactie.

Gastenlijst
De gastenlijst wordt 1 week voor het Bal Masqué gepubliceerd op de website, achter de inlog. Bij entree van het Bal Masqué meld je je bij de portier. Deze heeft een gastenlijst op naam. Onder vertoon van jouw legitimatiebewijs mag je binnentreden.

Bal Masqué
De deuren van het Bal Masqué openen om 20:00 en sluiten om 21:15 uur; het einde is om 01:30 uur. Het bal wordt feestelijk opgeluisterd door Plunck Music een weergaloze band. Zie https://www.plunck.com

Kort samengevat:
RHC Kerstgala 17 december 2022
Kaarten € 25,- p.p., max. 2 kaarten per persoon (18+)
Leden 18+ via RHC-app
Niet leden 18+ via betaling + mail
Gala 20.00 uur - 01.30 uur (deuren dicht 21.15 uur)
Toegang Je staat op de gastenlijst en op vertoon van jouw legitimatiebewijs
Dresscode Bal Masqué


Feestelijke groet,
De Organisatie H30-1 en Wannetal
Vragen: [email protected]
 
Bijlage